• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

ritta

Na Jahorini je prekrasno,  ole zao mi je sto nisam gore.
Nemojte se zaliti na topove do prije dva tjedna smo svi bili u bedu sto ne rade.
Neka samo oni pice 24h,  snjega nikada dosta.  :))

brera

Kamo sreèe, da barem rade non-stop pa makar treèu smjenu... regge

MiKuLa

brera

BoleBl

Ako je ko gledao jutros S JA... cika Marko(zaduzen za vjestacko osnjezavanje) rece da topovi vec neprekidno rade 40-tak sati i da se Praca cuva ako ne bude snijeg padao narednih dana, tj. da se skija po ovome sto topovi naprave.
Meni se cini da on rece kako jezero ima kapacitet 5m3 vode :S, vjerovatno je mislio reci 15m3  :DD :DD i zahvaljuje se vodovodu Pale jer su doveli vodu do jezera i omugucili stalni doliv vode!  ole
op, op, op, op.....

ritta

Da,to sam i ja cula. Navodno da su se spojili na vodovod od Pala.

loop

allways stand sideways!

skiDeki

Svaka cast KAMCI, svi kradu njegove slike, covek na terenu non stop i slika... Hvala mu na tome :bravo::( :bravo::(

Jos da vidim sliku punog jezera (sweat)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

loop

ovu? :)

svaka cast Kamci, sve ovo su njegove slike sa fejsa
allways stand sideways!

skiDeki

Tu je jezero poprilicno prazno, valjda se brzo dopuni jer ta cev iz koje ide voda nije postojala prosle godine.. mozda i gresim slika je malo nejasna.
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

djmiros

Ako budu radili non stop i narednih 40 sati , onda mogu da kazem da im ovo danas nije samo marketinski trik.
Videcemo sutra! police:(
Ako ne bude maglustine 3:( ideea:(

brera

Ski Nedjo

Koliko ja znam ova slika jezera je od juce.

kobajagi3

Rentajte skije ko namjerava na stazu! Na odredjenim mjestima nije moguce izbjeci kamenje.

drasko