• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

kobajagi3

Ja kad tarlaham onda uglavnom dolazi do topljenja;) gdje pada, ne vidi se na kamerama?

roPebn

Vidi se na Kameri br 1 :)
Samo tarlahaaaj :D ole (snow) (snow) (snow) (snow)

brera

Quote from: kobajagi3 on 21 January, 2014, 18:09:21
Ja kad tarlaham onda uglavnom dolazi do topljenja;) gdje pada, ne vidi se na kamerama?
regge Nisi slab samo kod tarlahanja, ni vid ti nije ono "oko sokolovo".  (:smijeh: Ne sekiraj se, ima dobrih okulista.  8))

bnbg

Po ovoj prognozi stalno stoji, slab sneg i nesto malo cm. Hoce li biti vec jednom ozbiljne mecave i jakog snega ove zime?

leon

wojislav

Nadam se da ce sad upaliti vestacko osnezavanje posto su dobri minusi na vidiku....

tkanton

cetvrtak,petak i subota 30 -50 cm snijega i kvalitetni minusi znaci od nedjelje ide normalno skijanje :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

BOJAN-BG

Quote from: tkanton on 21 January, 2014, 21:55:44
cetvrtak,petak i subota 30 -50 cm snijega i kvalitetni minusi znaci od nedjelje ide normalno skijanje :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Jesi li ovo sanjao

vip-jahorina

vip-jahorina

vip-jahorina

roPebn

Vip-e iz tvojih usta u bozije usi :D  (snow) (snow) (snow)

vip-jahorina

Valjda se gorska sluzba, civilna zastita, vatrogasci i ostali pripremili da ih ne iznenadi.
Znam da su se OC i clan BL sigurno pripremili