• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

brera

BL

Ovakve stari su od velikog znaèaja za Jahorinu.

vip-jahorina

BL
nije samo ova tema vazna za Jahorinu, manje vise su sve vazne. Ova je usko vezana za vremensko stanje na Jahorini.

BL

TurboBuby

Jel radio ijedan lift danas na jahorini?

Stale

kron1010

jbt kako je krenulo iæemo na more u februaru a na skijanje u junu...

Arcturus

Ja evo samo da pozdravim prijatelja D¾ombu iz BL, da mu se zahvalim za njegovu brigu za Jahorinu i stvari koje su znaèajne za istu. Prijatelju, mislio sam da te MiRolad smjenio, a ti samo agregatno stanje promjenio... police:(

JAHORINA13

Izgleda da se neko gore zestoko zamjerio s bogom, pa im bog sada vraca cisto da dokaze ko vedri i oblaci.

BOJAN-BG

skiDeki

Od utorka se zima vraca na planine, a od petka i u nize krajeve.. Skoro svi modeli vide slican scenario, onda uglavnom tako i bude, za koji dan ce prognoze biti jos preciznije, nadam se da nece omanuti i da ce nam se zima "vratiti" na velika vrata s:nij) s:nij)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

JAHORINA13

Quote from: skiDeki on 18 January, 2014, 15:29:51
Od utorka se zima vraca na planine, a od petka i u nize krajeve.. Skoro svi modeli vide slican scenario, onda uglavnom tako i bude, za koji dan ce prognoze biti jos preciznije, nadam se da nece omanuti i da ce nam se zima "vratiti" na velika vrata s:nij) s:nij)

Deki pogledaj prognozu za Jahorinu na YUBC prognozi pa ces se razocarati , ponovo kisa posle ovog snijega u utorak tako da ce ga vjerovatno otopiti kao i ovaj . Sve do 26.01. najavljiju kisu . 3:(   3:(

na nekoj drugoj sam gledala od 27 bi moglo da bude nesto ozbiljnije ,ali to je daleko vjerovatno ce da se promijeni.

skiDeki

Nisam gledao gotove prognoze, vec modele, a na konto njih se izradjuju gotove.. od petka, definitivno se vraca, bar tako kazu modeli (svi) tako da tu ne bi trebalo biti greske..
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Korisnik

Ja koliko vidim od utorka snijeg na svim prognozama, a i boli me koljeno  ludzatobom:((