• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

panjkov

Eno ga ratrak prodje kraj Rajskih vrata, na kameri

vip-jahorina

Quote from: leon on 16 January, 2014, 08:29:38
-5 a vidim umjetni snijeg se pravi sve u 16,vjerovatno im sad treba -6

Sto rece brera, jos im nije niko rekao da je snijeg na Jahorini i da su minusi. (:smijeh:

Ja mislm da su skontali da ce opet plus, pa isto tako misle da im se ne isplati.
Ako je stvarno tako, nemam rijeci.

Big_DANE

Quote from: leon on 16 January, 2014, 08:29:38
-5 a vidim umjetni snijeg se pravi sve u 16,vjerovatno im sad treba -6

Druze, ljudi moji svakojaki.... To sto oni imaju topova nije nizasta! To je cisto da mazu oci! Oni NE osnjezavaju ni jednu celu stazu tj. 3.3km staze od ukupno 20-25km koliko ima na Jahorini!!!!!!!!!!!!

Ovako kaze a imas i vise na sajtu OC-a :

Ukupno je instalirano 46 fiksnih i mobilni topova. Od toga 32 Visokih top ¾irafa, 4 srednjih top ¾irafa, 8 kratkih top ¾irafa i 2 topa sa ventilatorom na tornju.

Ukupna du¾ina trase koja se osnje¾ava je 3 290 m.

Da bi dobili 30cm snijega potrebno je 120 èasova, 15 435 m3  vode, 30 870 m3 snijega.

VIPe da li znas, zaboravio sam koliki je KAPACITET JEZERCETA!?

Stale

vranex

joj da hoce bilo sta proraditi, u svakom slucaju eto mene gore, pa makar se penjao pjehe. to smo i radili prije mjesec dana na Praci.
odemo ja i zena, povedemo i cuku, i 4-5 puta se spustimo niz Pracu i popenjemo, i taman.
bolje i to nego sjediti u Sarajevu u smogu..

md

Evo i korpe se vrte na Poljicama!
"Pivom protiv trbu¹njaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Milos CTS

leon

Quote from: vranex on 16 January, 2014, 10:12:56
joj da hoce bilo sta proraditi, u svakom slucaju eto mene gore, pa makar se penjao pjehe. to smo i radili prije mjesec dana na Praci.
odemo ja i zena, povedemo i cuku, i 4-5 puta se spustimo niz Pracu i popenjemo, i taman.
bolje i to nego sjediti u Sarajevu u smogu..

svaka cast lave

leon

A nista sjedim u uredu i gledam cam,i to je nesto

Stale

looka

Vranex ima najgotivniju zenu na forumu, a i sire! Druze tesko je naci zenu da se vozi u korpi a kamoli da se penje pjeske! Svaka cast za oboje!   :bravo::(

vip-jahorina

Quote from: looka on 16 January, 2014, 10:52:46
Vranex ima najgotivniju zenu na forumu, a i sire! Druze tesko je naci zenu da se vozi u korpi a kamoli da se penje pjeske! Svaka cast za oboje!   :bravo::(

haha, sta ce brera reci na ovo  (:smijeh: