• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stale

Quote from: SkiJAHORINA on 15 January, 2014, 15:50:42
Cuj 19 stepeni? gdje to majstore,u Nerceg Novom?

u Sarajevu...ovo par dana padavina i opet toplo ko prije neki dan
fino ovo izgleda, ako jedan dan bude radio ®eljo biæe dobro

BOJAN-BG

I ovako su u debelom minusu mogu pustiti i sestosed neki pak nek se bar narod voza

jednostavan41

da znam - znao bi

vip-jahorina

trenutno ne pada ...

evo jos par danasnjih slika.

vip-jahorina

i jedna upravo sa ove lude kamere na Ogorijelici  austin:(

skiDeki

Ne teraj me da sad dolazim, ubi me ova kamera, mada treba jos dosta snega za kvalitetno skijanje, al slika je cudo.............
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Elvir

Gledajuci modele, dobri su izgledi da su naredne vece snjezne padavine sredinom iduce sedmice :)  (snow) (snow) (snow) (snow)

goghie

I can go with the Flow...

loop

allways stand sideways!

Big_DANE

Da li su ovo ljudi moji tabali ovih 10cm snega?  ideea:(  regge Vidim na kameri da je sve isarano?

Tremeratura pise na termag kameri -5C stepeni...

Stale

leon

-5 a vidim umjetni snijeg se pravi sve u 16,vjerovatno im sad treba -6

vranex

ma cekaj ba ljudi se jos nisu ustali, ko ce paliti topove sada. Jos eno i malo sunca, valja ga pozdraviti..
bice crkla im fufna na cincilatoru pa se ne mogu upaliti.
mislim, rade oni to je jasno kao dan, samo rade kad ih niko ne gleda. cim ih pogledas prestanu da rade, valjda se stide ili sta vec.
haj samo nek prodje ovaj dan danas jos bez, pa ce ih sutra upaliti. aha. evo vec 3 godine ih pale i bas osjecam da je ovo napokon trenutak u kojem ce se pokazati u punoj snazi.
noooooot

Radiohead

Spada u grupu ''optimisticnih prognoza'', u svakom slucaju meni najdraza :bravo::(. Potrefila je ove zadnje padavine!