• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

smislo

Bogami mrka kapa...ja razmisljam da ponesem rollere umjesto skija...hoce li biti tog derneka u iducu subotu da se zaboravi snijeg?

SKIslo

otrov

a sto me iznevjeri ... odustajem. vidimo se u martu za dan zena
share it with friend or two

HeAd

IMA, cim prodje olimpijada etoo snijega ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

BOJAN-BG

I u martu kad bude zapadao nece raditi zice zbog malog broja skijasa

brera

Stale

brzi-gonzales

Vise od 20 god nisam skijao na Jahorini iil Bjelasnici. Sjecam se kad bi skijao vikendom na Bjelasnici, u povratku autobusom koji bi bio pun ko kutija sibica
. puf:)
Svidjalo se to svima ili ne, pusenje nije bilo zabranjeno, a nakon dana provedenog na cistom zraku to je uvijek bio povratak u surovu realnost, barem za nepusace.
Da li se situacija promjenila?

kobajagi3

Quote from: brzi-gonzales on 09 February, 2014, 12:47:16
Vise od 20 god nisam skijao na Jahorini iil Bjelasnici. Sjecam se kad bi skijao vikendom na Bjelasnici, u povratku autobusom koji bi bio pun ko kutija sibica
. puf:)
Svidjalo se to svima ili ne, pusenje nije bilo zabranjeno, a nakon dana provedenog na cistom zraku to je uvijek bio povratak u surovu realnost, barem za nepusace.
Da li se situacija promjenila?

Nije se nista promijenilo.

Ovu sezonu su najveci pusaci OC i hotelijeri

cekpi

Drustvo, pozdrav svima.

Odabran tim ljubitelja olimpijske ljepotice iz Tz zapikao je drugu sedmicu Marta 14te dolazak i bjesomucno skijanje (a boga mi i opijanje). Imamo neki ludi osjecaj da ce kraj sezone biti extremno dobar sa puno snjega na Jahorini.  ole ole ole ole ole
Ko ne vjeruje nek ne dolazi. Mi hocemo!

LP uz zelje za sto vise  (snow)  ekipi iz coska

Korisnik

Kakav kraj, po svoj prilic to ce biti pocetak sezone   (:smijeh:

Big_DANE

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...