• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

skiDeki

Quote from: HeAd on 05 February, 2014, 12:57:39
Quote from: mijat on 05 February, 2014, 12:35:38
kuda ti ide№ deki? strmo je to za tebe  devil:( (:smijeh:
i ja se onako iznenadi sta rece  (:smijeh:
Nisam ja kriv sto su neki prosli pesestu pa se cuvaju strmih staza, ali ocekivao sam ovakvu reakciju 3:( WTF
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

jednostavan41

ovakve slike sa kamera smo navikli gledati u aprilu...... ;((
da znam - znao bi

Korisnik

ocajna87

Uplatila sam aranzman na Jahorini,ali sam jos uvijek u nedoumici da li da dodjem od 16. ili od 23. februara,da li neko moze da me posavjetuje?
Kao i to s obzirom na trenutno stanje da li mi je bolje da odustanem od ski pass-a (uplatila sam ga ranije zbog popusta od 20 %) ,pa da ga kupim na licu mjesta ako bude bili snijega iako ce biti skuplji?

Hvala !

tkanton

Quote from: ocajna87 on 05 February, 2014, 15:58:03
Uplatila sam aranzman na Jahorini,ali sam jos uvijek u nedoumici da li da dodjem od 16. ili od 23. februara,da li neko moze da me posavjetuje?
Kao i to s obzirom na trenutno stanje da li mi je bolje da odustanem od ski pass-a (uplatila sam ga ranije zbog popusta od 20 %) ,pa da ga kupim na licu mjesta ako bude bili snijega iako ce biti skuplji?

Hvala !
Ako padne nesto bice oko 20. u narednih 10-ak nista ozbiljno nece bit

skifan

Quote from: tkanton on 05 February, 2014, 16:01:04
Quote from: ocajna87 on 05 February, 2014, 15:58:03

Hvala !
Ako padne nesto bice oko 20. u narednih 10-ak nista ozbiljno nece bit
Mislim da je to to za ovu sezonu,na¾alost! ©to je pado pado je....

Boboov

I mi cemo da se prebacimo na Kopaonik. Izgleda da od Jahorine nema nista ove godine

Stale