• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

dark knight

Ja sam gore,pa,evo vam informacija iz prve ruke.. Praca je danas samo radila,bila je dobra od 9-10h, ostalo je blago receno,katastrofa,jer je cjjela jahorina skijala tu a 80% skijasa skija kao sto ja vozim avion, tako da je raskopavanje staze bilo zagarantovano:-)nece jos puno moci da izdrzi..ostale staze nisu radile,kao,zbog vjetra,a razlog je da ih cuvaju za vikend I ostale dane..ako uskoro ne padne snjjeg,ovdje ce se ljubicice brati.. ove godine se bas ne da da padne jedan kvalitetan snijeg.... Pozzz svima!

jotaelektro

Svaka cast cija je ideja bila da se pusti  danas Praca...

CIST profesionalizam...

Dajte mu orden ljudi  :bravo::(

HeAd

Pa pustena je radi gostiju koji su gore  (PIVA), bil ti volio da si gore uplatio aranzman i ski kartu, a da se ne pusta praca...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

otrov

ajmo dio 3 .. ide februar i dobar sneg. necu bas sad reci za koliko sati :)
share it with friend or two

Radiohead

vranex

Sutra ispracaj olimpijaca i pocetak studentske sedmice, bice i Rambov koncert 7og ole

Sad na prognozi nema vise one kise za sutra, da se ne okrece nesta nabolje?
Ako nema kise Praca ce da valja, cuvali su je za vikend  (Y)

Radiohead

ashko

It is better to die on your feet, than to live on your knees.

tkanton

Quote from: dark knight on 31 January, 2014, 16:45:33
Ja sam gore,pa,evo vam informacija iz prve ruke.. Praca je danas samo radila,bila je dobra od 9-10h, ostalo je blago receno,katastrofa,jer je cjjela jahorina skijala tu a 80% skijasa skija kao sto ja vozim avion, tako da je raskopavanje staze bilo zagarantovano:-)nece jos puno moci da izdrzi..ostale staze nisu radile,kao,zbog vjetra,a razlog je da ih cuvaju za vikend I ostale dane..ako uskoro ne padne snjjeg,ovdje ce se ljubicice brati.. ove godine se bas ne da da padne jedan kvalitetan snijeg.... Pozzz svima!
Hoces rec da trebaju skijat samo oni koji znaju skijat profesionalno, pa ti si gori od ovih iz OC, nisi se ni ti rodio na skijama i ti si nekad takav bio......

BOJAN-BG

Al je uzavrela atmosfera kako nema snega  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Radiohead

Underfuckingbeliveble, mislim da je granica padavina je oko onih osmica na ulazu

electro84

Taman ono para sto sam mislio dati na ski pass naderat cu se rakije ko i konj  WTF WTF WTF WTF WTF WTF (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA)
Rakija je bolja neg' majèino mlijeko, 100 godina ¾ivio  ko rakiju  peko :)

princeps

Neko se na Jahi ozbiljno posvadjao sa onim gore....