• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Otvoreno pismo TO Istocno Sarajevo vezano za katastrofalno stanje na Jahorini

Started by vip-jahorina, 31 December, 2013, 16:10:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Ta boravisna taksa se jos samo u bosni placa i totalna je glupost i normalno je da ce ljudi da je izbegavaju, jer nema nikakvu svrhu,  deluje kao cista otimacina sto zapravo i jeste... Sta placamo time, Vazduh koji disemo??? 3:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

vip-jahorina

Quote from: BL on 16 January, 2014, 17:32:27
Kada veæ ulazite u raspravo u ovome - kako komentari¹ete èinjenicu da je veæina hotela i iznajmljivaèa smje¹taja (osim onih koje rade u okviru OC-a) pro¹le godine imala popunjenost od 1 do 10 dana po krevetu tokom cijele sezone? Tako ispada prema podacima o plaæenoj turistièkoj taksi. A, vidjeli smo da je sve bilo puno ljudi.
1. Ako je Sokolovic to rekao na TV, onda se mogu kladiti da to nije tako.
2. Brera ti je veoma pametno odgovorio vezano za takse. Kave to veze ima sa topovim,a sajtom i radom OC-a?

Ako vec hoces: znas kolko je mene briga i sve nas na Jahorini ko je platio taxu a ko ne? Naravno da bi me trebalo zanimati, jer taxe ide u opstinu, a onda bi trebao jedan dio za TOR a durgi dio da se ulozi u Jahorinu. Tako bi trebalo da bude. Opstina za 20 godina nije ulozila niti marku u Jahorinu, pa prema tome mene bas briga ko placa a ko ne?
Os da ti nacrtam ovo?

Stale

BOJAN-BG

BL

Quote from: vip-jahorina on 16 January, 2014, 19:20:25
...
Ako vec hoces: znas kolko je mene briga i sve nas na Jahorini ko je platio taxu a ko ne?
...

Kako ozbiljan prostup razvoju turizma na Jahorini. Ali me i ne iznenaðuje, na¾alost.

skiDeki

I tako to na tu temu.....

@brera mozda gresim ali taksu sam placao samo u CG i BiH, sto kaze Stale prijava boravka je ok, to se uredno odradi bilo gde da boravim ali bez ikakvih uplata..

BOJAN-BG

Deki Brera je upravu placa se i u Francuskoj i Austriji i Italiji ovo pricam iz licnog iskustva

skiDeki

Milos CTS

Quote from: skiDeki on 16 January, 2014, 23:09:27
Onda su mene svercovali jbg fuf
jedino ako si bio kod nekog privatnika ili je bilo uraèunato u cenu, svuda se plaæa 100%

Stale

vranex

na ozbiljnijim skijalistima obicno imas parking u neposrednoj blizini (tipa Poljice) koji se placa, a ostali udaljeni su dzaba. Pa izvolte, kome se placa nek plati, ostali prosetaju malo i svima dobro.
Pitanje je gdje bi lova od parkinga isla?Ako ne ostaje na Jahorini, onda je to obicno klepanje po usima.