• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Otvoreno pismo TO Istocno Sarajevo vezano za katastrofalno stanje na Jahorini

Started by vip-jahorina, 31 December, 2013, 16:10:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stale

Radiohead

vip-jahorina

ja frajera cudnog.
kazem mu ovo je crvena boja. Ona nastavi kao da je plava. Ti mu opet kazes "hallo, stani malo, crvena je boja!" Frajer kaze: "kako mozete rei da je ovo zuta boja"  ideea:(  ideea:(

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

vip-jahorina

stvar je u tome da post treba procitati do kraja, a ne na novinarski fazon i to jeftinih novinara izvlaciti rijeci iz konteksta. U principu, sto se mene tice, mozes bilo ko izvlaciti sta hoce, mi ovdje svi znamo ko cini sta za Jahorinu a ko ne.
I kraj price. Ako ja kazem da mene je briga ko placa a ko ne, jer je to posao inspekcije a ne moj ili OC Jahorine ili Termaga ili vec bilo koga. Ili ja mozda treba policajca da glumim i skakucem sa motkom da utjerujem taksu?  (:smijeh:

Ako se vec brines oko takse, priupitaj se i druge prije svega gdje su pare od takse? Ko ih koristi, gdje zavrse? Zasto ne u razvoj Jahorine?
Postedi nas ovdje demagogije!

ritta

Prekriticni ste,sta je,je....
Jel se netko ne slaze sa vasim stavovima odmah skacete (necu prozivat)
Sada cu i ja vjerojatno dobiti po repu ali zato ja ode  :PP hvatati kondiciju za Jagorinu...

vip-jahorina

hehe, car foruma je kritika i kontrakritika, te rasprave. Ali nikako ne i izvlacenje iz konteksta.