• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 12 December, 2013, 17:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

bnbg

Jel se to pojavilo nekoliko cm snega na prognozi? Valjda posle ovog juga konacno padne neka ozbiljnija kolicina snega. Srecna Nova Godina svima i sto pre da padne da skijamo ko ljudi a ne da gledamo u ove kamere i samo se bedacimo.

jednostavan41

nema nikoga ni na forumu....sve se zarakijalo....... ma nije vrijeme ni za sta drugo,sreca te je bila rodna godina pa ima rakije u izobilju
da znam - znao bi

djmiros

Quote from: bnbg on 01 January, 2014, 20:41:43
Jel se to pojavilo nekoliko cm snega na prognozi? Valjda posle ovog juga konacno padne neka ozbiljnija kolicina snega. Srecna Nova Godina svima i sto pre da padne da skijamo ko ljudi a ne da gledamo u ove kamere i samo se bedacimo.
Tek posle 21 moze se nesto ocekivati. Dotle ostaje  (PIVA) (PIVA) (K) (K) (tea) (tea)
Secam se da je negde bio izvestaj o prosecnim kolicinama snega na Jah  po danima/mesecima/godinama .Gde to moze da se vidi?

bnbg

Nestade sneg sa prognoze. Ne znam sta se ovo desava, ne mogu da verujem da ce jos malo pola Januara a od snega nista.

vip-jahorina

ovo je ljudi sve sala.
tek je 15. Oktobar 
austin:(

vip-jahorina

Malo razonode za sve goste koji su na Jahorini:

VIP Jahorina skola skijanja ce sutra, 3.1.2014. za sve goste Jahorine, a prije svega djecu i roditelje sa djecom organizovati izlet na vrhove Jahorine. Ponesite sanke, gore moze biti veoma zabavno.
Nasi vipovci ce to vec malo napraviti da bude interesantno.

Zamolio bi sve koji su gore da kazu dalje, jer ovo je zdravo i interesantno; upoznati Jahorinu sa one divlje strane koju rijetko mozete posjetiti i uzivati u carima velikog platoa, uzvisenja i vrtaca u kojima zna biti  snijega sve do ljeta.

Za sve informacije pozovite Baju na  065 / 414 413

skifan

Biæe snijega kad djeci raspust proðe,kao i uvijek... ludzatobom:((

niko

Nerve

Haj, kolika je Jahorina planina...

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

BOJAN-BG

HeAd

Dao sam joj 50eura za informaciju pa ti vidi :DD
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

jednostavan41

ma dajte ba sta baksuzirate,hebiga tek je pocela sezona ,nista previse iznenadjujuce,nema snijega .....treba vidjeti sta se pozitivno moze izvuci iz svega ovoga,,,,,mogli bi ovi iz OC nakon ove SUSE-NESTASICE pocet vise cijeniti ono sto imaju pa ce malo vise povest racuna kad snijega bude dovoljno da sve funkcionise kako treba....
da znam - znao bi

Radiohead

Ne baksuzira niko, jbg vrijeme je takvo i gotovo. Pitanje je sta se tu moze uraditi, i da je napravljeno metar snijega sa topovima mislim da ne bi bilo dovoljno sa ovakvim temperturama. Pricao sam sa opet komsijom iz FHMZ (http://www.fhmzbih.gov.ba/) i on kaze da ''statisticki'' nema snijega do polovine januara. To opet ne mora da znaci da nece prodrijeti hladna fronta i zatrpati sve. Evo sad u subotu i nedjelju imamo padavine ali nema temperature da to pretvori u 40-60cm snijega 3:(.
Steta je najveca za ljude koji zive od tog snijega i tih 3 mjeseca sa bijelim prahom, a to su ovi sto izdaju apartmane, hotelijeri, pa i obicni radnici OC, jbg na obicnim ljudima se uvijek prelomi kad je losa sezona ili sta ja znam pa kad se mora otpustiti 20-30% ljudi...
Sad da je OC J slozen kako treba moglo se tu uraditi puno puno vise,ali generalno bez snijega slabo.
Mene je samo strah kad zapada da ih ne zatekne nespremene, pa da imamo neispeglane staze ili ''slab interes skijasa'' kao lani u martu.