• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 12 December, 2013, 17:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Stale

Radiohead

vujke

jel ima neka kamera da se moze gledati stanje na jahorini  uzivo , mi smo iz Crne Gore  pa bismo da vidimo kako je gore kad budemo dolazili. unaprijed zahvalan
(PIVA)

loop

allways stand sideways!

Stale

vip-jahorina

jbg, utanjio nam je snijeg ove godine  ;((

Ski Nedjo

Jest malo zakasnio, ali vidjecemo bice snijega ne brinite.

SnowWhite

Mi se upravo spremamo za Jahorinu. Snijega nema, ali dobro drustvo je tu!  :DD
Mislim da smo prosle dvije sezone imali srecu sa snijegom pa ga je bilo od sredine decembra, a inace mislim da se u nasim krajevima na dobro skijanje moze racunati tek od kraja januara i u februaru. No, sto je tu je, skije su spremne, prvi snijeg je nas, a do tada, vidimo se na Jahorini! :)

vip-jahorina

gorenjc

Mo¾e se dobit informacija dali je na kraju 6 sjeda dovoljno snjega za turno skijanje?

vip-jahorina

Ja nisam bio gore mjesec dana, tako da ti ne mogu reci nista vezano za to.
I ostatak moje ekipe koja inace ide po vrhovima Jahorine, nije bila gore, tako da cisto sumnjam da moze biti nesto. ali ako zelis, podji pa nas izvjesti sa par slika.
Ipak cuvaj se gore. Lako se izgubis.

gorenjc

Hvala vipu,sutra u jutro dolazimoza tjedan dana pa cemo pogledat koliko je snjega na skoro 2000 metara ostalo.Jos pitanje sta je sa kamerom na rajskim vratima?

iggy

U Nedjelju dolazimo na Jahorinu 5 godinu za redom.
Da li je istina da bi  od Ponedjeljka moglo biti snijega