• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 12 December, 2013, 17:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ski M

u cetvrtak se stvar lomi, ili ce biti  (snow) ili  X(
http://www.weather2umbrella.com/nowcast7days_clients.swf

cobra81

zdravo,zovem se safet i iz gorazda sam,dolazim na jahu od 2007 kada sam i poceo skijati,kako god (snow)mora biti prije ili kasnije,dolazim 5 do 10 puta godisnje(sve je do financija) i nikad me nije iznevjerila,uvijek uzivanje i dobro drustvo,svi zeljno iscekujemo  (snow) i nadamo se da ce ga uskoro biti,sve pohvale za redovne forumase koji uvijek dijele info sa ostalim forumasima kako aktivnim tako i ne aktivnim (blush),puno pozzzz za sve i nadajmo se uskoro (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow)

Burli

Quote from: cobra81 on 24 December, 2013, 00:39:52
i iz gorazda sam

Nekad se u Kolijevkama i Sarajevskoj skijalo i sankalo, ne znam kako je zadnjih 20-ak godina... ;)

Pozdrav za zemljaka!
Ti si ne¹to drugo, ti 'armonikom lijeèi¹ bol na estradi sve je la¾no, na estradi sve je fol...

Stale

jeca34

Pozdrav svima, moze li neko da mi kaze koliko trenutno ima snega na Jahorini? I kakve su prognoze za ubuduce, jer planiram malo da dodjem u februaru na zimovanje.. To ce mi biti prvi put, u opticaju imam hotel "Rajska dolina" koji je ovako najpovoljniji sto se cena tice, ili neki privatni smestaj!  (k) iz Beograda!!!

ski M

jel ima neko info, na kojim sve stazama rade zirafe, pozz

ritta

Koliko mi se cini Boby je na Jahorini, tako da on je korisnik usluga...hmm ili grijesim?!
Pasti ce  (snow) samo ne u terminu kada mi dolazimo  ole

Stale

Stale

jednostavan41

da znam - znao bi

Milos CTS

ritta

Ljudi se snalaze na sve strane pa me ne cudi sto i ovdje reklamiraju vikendice (iako ja to nisam primjetila)
Osim informacijama o vikendicama od samih korisnika istih. (Sto je za svaku pohvalu)
Naravno da je nemoguce usporediti mene koja dolazim 10-tak dana na Jahorinu i npr.tebe koji na njoj provodis svaki vikend. Ali upravo radi toga sto ja dolazom samo na par dana su mi vrlo dragocijene informacije o trenutnom stanju na Jahorini. Ti ces svakako skijati ove sezone a ja mozda ipak ne....
A da na dan termina vozim cc 500km, dodjem na Jahorinu i shvatim da nista od skijanja je vrlo deprimirajuce.
Zato i pratim forum, situaciju na stazama i tek zadnji dan odlucujem hocu li uopce krenuti.
Jahorina zivi od vas ali turisti su ti koji dolaze,trose i pomazu u razvoju Jahorine jer da nema mene koja nema pojma o skijanju (sala)
koga bi VIP ucio skijati i napravio si promet.
A ako dodjem u vremenu kada nema snjega,nema me gdje uciti i gubimo i VIP i ja.
Vrlo jednostavna racunica.
No dosta o tome, optimist sam pa znam da se vidimo na Jahorini i da cemo svi imati ugodnu korist od toga.
anan

JAHORINA13

Quote from: jeca34 on 24 December, 2013, 08:27:21
Pozdrav svima, moze li neko da mi kaze koliko trenutno ima snega na Jahorini? I kakve su prognoze za ubuduce, jer planiram malo da dodjem u februaru na zimovanje.. To ce mi biti prvi put, u opticaju imam hotel "Rajska dolina" koji je ovako najpovoljniji sto se cena tice, ili neki privatni smestaj!  (k) iz Beograda!!!

u februaru ces imati garant dobro skijanje