• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 12 December, 2013, 17:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stale

vip-jahorina

Nocni skijas:
Hvala, naravno rakija!!!! Salu na stranu, par odgovora...
na forumu smo na vrijeme objavili da ce 6sjed voziti i skijase. Naravno cim smo saznali, a saznali smo onog momenta kad su vozaci ratraka to potvrdili.
Staze su uradjene, kao nikad do sada, odmah cim je snijeg pao. Na zalost, ovaj put nas je snijeg zaobisao, i na jahorini ga ima veoma malo. Na toj visini snijega nisam nikad bolje skijao na Jahorini. Danas sam bio na Vlasicu, i tu ima puno vise snijega.

Gravitacija

Ne bi bilo lose organizovati kakvo dozivanje  (snow) na Jahorini, u stilu starih indijanaca. Uz ritualnu vatru, cevape i rakiju  ludzatobom:(( HAUG

djmiros

XX

Sinke

ja cu da stavim pare na pun Mesec i duzu ekspoziciju :D
mada je kod mene oblacno nista se na nebu ne vidi...

JAHORINA13

Vidi se jer je vedro i mjesecina gore nema magle ja sada od kuce vidim Jahorinu.  zivim iznad Pala na suprot Jahorini.

vip-jahorina

Kad je mjesecina na Jahorini, dolazi do refleksije od snijeg i samim tim moze biti prilicno svjetlo. Kao klinci smo spavali u domu Mladost gdje nam je u sobama bilo prilicno svjetlo nocu jer nam je preko puta rajska dolina, obasjana mjesecom... Jedinstven prizor

Danas to mozemo uzivo pratiti: uz pravu kameru i odgovorajuce socivo, imamo osjecaj da stalno svice dan, a nikako da je ponoc:-)

Stale

darkovip

Tako je VIPE.Ko redovno prati kamere na sajtu moze vidjeti da je svaku veèe ovakva slika.  :))

Radiohead

Quote from: Stale on 17 December, 2013, 12:00:09
diploma iz Mladosti  ole

http://postimg.org/image/u63yuwpv5/
Tesko ces ovo nostrificirati danas, morat ces ponovo hug:(, tako ti je jbg znas kako to ide kod danas - imas u Kiseljaku jednu skolu povoljno,znam ja gazdu :)

Stale

Quote from: Radiohead on 17 December, 2013, 12:49:42
Quote from: Stale on 17 December, 2013, 12:00:09
diploma iz Mladosti  ole

http://postimg.org/image/u63yuwpv5/
Tesko ces ovo nostrificirati danas, morat ces ponovo hug:(, tako ti je jbg znas kako to ide kod danas - imas u Kiseljaku jednu skolu povoljno,znam ja gazdu :)

:DD ma ovo je diploma za paraleni prestup, samo polo¾im razliku predmeta za karving

Aschen