• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 12 December, 2013, 17:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

darkovip

Doci ces sigurno  :))  S obzirom koliko je snijega na Jahorini,staze su vise nego odlicne,bolje receno perfektne.Opet kazem,uzimajuci u obzir da je visina snijega vrlo mala.

01xxx01

Quote from: Stale on 14 December, 2013, 19:30:54

pravo dole, nizbrdo

aaa, to, pa i ja idem nizbrdo, okolo je belaj uvijek a narod se uvijek zajebe pa ode tamo, misli manje strmo pa je lakse. NOT.

ninodragoljub

Gravitacija

Hvala, hvala,.. Slijedeci vikend sve  ponovo  ole 
Quote from: Radiohead on 14 December, 2013, 09:00:55
Quote from: Gravitacija on 14 December, 2013, 05:40:52
Da budem od jutros prvi sa postom   ludzatobom:(( Krecemo  anan i za par sati  stizemo na planinu, nadam se da ce biti skijanje dobro  ole jednako kao i prosle sedmice ,.... Dobra ova Ana Stajdohar http://www.youtube.com/watch?v=PzKaffeOJLA&list=PL57991BFA8CDDA4B7 VIDIMO SE  ludzatobom:((
Svaka èast care,kad vidim ljude kako iz sarajeva mrljavi idu na planinu u 12 muka mi je...

Gravitacija

Evo i ja da ostavim komentar i neki svoj utisak o danasnjem danu na Jahorini.  austin:(
Pored toga da snijeg nije padao vec dvije sedmice i da preko dana sunce grije, snijega na stazi je bilo dovoljno da se skija. U jutarnjim satima staza je bila fenomenalna i bilo je fantazija skijati, dok se vec kasnije moralo probirati.
Na pojedinim mjestima je staza progledala, pa se moze desiti da sastruzete plohe na daskama, u najgorem slucaju da prilikom pada udarite glavom od kamen i,.. da nisam nosio kacigu, danas sam mogao to biti ja  fuf . Obavezno nosite kacige!!!  police:(
Nadam se da ce u skorije vrijeme pasti  (snow) pa ce sve to biti dosta zabavnije... sve u svemu meni je bilo odlicno, a na vama je da probate ,..   ludzatobom:((

Gravitacija

i umalo da zaboravim da  pohvalim djevojcicu Anu Stajdohar, mala kida  :-* 

Burli

Ti si ne¹to drugo, ti 'armonikom lijeèi¹ bol na estradi sve je la¾no, na estradi sve je fol...

Stale

Stale

HeAd

Svaka cast, mislim da se nikad nije skijalo na manje snijega (PIVA)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Gravitacija

Stale

mo¾da na kraju sezone kad ostanu one utabane staze i viri kamenje, ali ovo je opasnije
zapeo sam par puta, poderao  podlogu do kosti....ali skijalo se

http://postimg.org/image/4i0kfou6j/

vip-jahorina

Ja sam sve do maloprije bio na Jahorini, stvarno guzve, ali i dobre zurke na sve stare se zahuktavaju ...
Par danasnjih slika sa neobicnih mjesta  8))

vip-jahorina

Evo jednog pocetnika TARLAHACA !!!   austin:(
Zao mi ga je bilo jer nije pratio nase upute. Ali iskustvo ce ga nauciti pravom tarlahanju  (:smijeh:  (:smijeh: