• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 12 December, 2013, 17:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Mnogo bolji pocetak sezone nego ranijih godina, sto se tice organizacije, samo jos malo da zapada i bice full..

Ova informacija za topove mi se mnogo svidja, jos kad vidim da svi topovi rade i jezero konstantno puno, pasce mi kamen sa srca jer to znaci zagantovano skijanje na praci..  ole ole
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Stale

Stale

skiDeki

Bas tanko na kriticnoj  prelomnici, ali verujem da se uz malo paznje moze bezbedno proci i tuda. Stale, da li su topovi prasili ili postoje tragovi da su radili nocu, posto mi se cini da danju temperatura nije odgovarala..
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Stale

01xxx01

znaci ja da se ne spremam za sutra  ;((

Stale

ja se spremam, sutra æe biti hladnije pa æe staza biti bolja
danas na +5 koljena pucaju

01xxx01

znaci, kamenja ima ali je obilazivo?

sve kalkulisem kamenje vs. ti silni studenti sto su dosli tj. guzva vs. ne skijah nikako ove sezone, vrijeme mi je... aaaaaaaaaa! ideea:(

Stale

01xxx01

ti kontroverzna osobo! prvo objavis onu fotku a onda nahvalis kako je ustvari super, i kako onda narod koji je vec nalozen da se ne primi na tu pricu?
aaaaaaaaa!

3:(

Stale

0vdje se mogao snimiti dobar video danas  :))

Stale

01xxx01

pa kud da idu?

:SS

to je meni najmrzi dio planine, tu sam se istraumirala kad sam ucila skijati, i zaobilazim dok god ima ikakva druga opcija.  X(

Stale