• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 12 December, 2013, 17:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Korisnik

Burli

Ti si ne¹to drugo, ti 'armonikom lijeèi¹ bol na estradi sve je la¾no, na estradi sve je fol...

vip-jahorina

ovom zoxu u zivotu sigurno nije lako  fuf

ajmo mi nazad na stanje tj. nestanje na Jahorini

Radiohead

Tacna ti je samo ova GOST=KRALJ,  a ove opservacije Austraija, Itralija i ostalo zaboravi.
Saberi tih 10 dana u Januaru na Jahorini i 10 dana vani pa ces vidjeti.
Stvarno je nepotrebno uporedjivati vise ta skijalista gdje ljudi skijaju 150 godina, i ulazu milijarde sa Jahorinom. A evo gledam Serafus (1.400 m n/v - 2.600 m n/v) ima 20cm snijega na stratu, ali imaju svu infrastrukturu i minuse jer su u srcu Alpa. Ako si faca jbg odes platis http://www.kronplatz.com/hr/kronplatz/ski-pass/cijene/

ninodragoljub

bnbg

Pustite coveka, rekao je sta je imao. On hoce za 300eura sto potrosi da mu titraju jaja. Neka ide gde ko hoce. Ja sam bio po malo i negde drugo na skijanji ali volim doci na Jahorinu, pogledam prognozu, pozovem svoga domacina i eto me gore.Ako nema mesta kod njega on mi nadje negde i reseno.

ninodragoljub

dale

Quote from: bnbg on 03 January, 2014, 14:33:21
Pustite coveka, rekao je sta je imao. On hoce za 300eura sto potrosi da mu titraju jaja. Neka ide gde ko hoce. Ja sam bio po malo i negde drugo na skijanji ali volim doci na Jahorinu, pogledam prognozu, pozovem svoga domacina i eto me gore.Ako nema mesta kod njega on mi nadje negde i reseno.
(Y)

skiDeki

Za nedostatak snega i temperaturu u plusu kriva je samo majka priroda i niko vise, ali na to jos covek nije uspeo da utice, tako da mislim da je potpuno bezpotrebno traziti krivce za trenutno stanje na planini. A sto se tice poredjenja Jahorine sa zapadnoevropskim ski centrima to je isto kao da uporedjujete babe i zabe i pisali smo to na ovom forumu dosta puta, a i svako od nas je bar jednom skijao tamo i vrlo dobro znamo situaciju.
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

taraba

http://www.skijanje.hr/vijesti/clanak/novi-snijeg-za-docek-skijasa-u-hrvatskom-tjednu?id=25104   

Evo kako je tamo gjenije ovdje kod nas . he he he Snijega kao u prici. Sta da radimo. Cekati . Doci ce i na Jahorinu. Ko ce ga docekati to je druga stvar.
Opet ce biti kao nekada.