• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 12 December, 2013, 17:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Ucci

Quote from: gorenjc on 28 December, 2013, 14:38:54
Mo¾e se dobit informacija dali je na kraju 6 sjeda dovoljno snjega za turno skijanje?

Zaboravi...100%

iggy

Moze li mi netko dati informaciju da li ce od  Ponedjeljka biti snijega

SnowWhite

Po zadnjim prognozama nema snijega ni u pon. Snijega ima samo u tragovima. Ja skije na kraju nisam ni donijela, jer i ako padne par cm snijega, to ce i dalje biti nedovoljno za bilo kakvo dobro skijanje. Mi se sutra spremamo hodati do vrha.  :))

iggy

Ja se nadam da ce pasti akn ne onda setnja
Po prognozi wether2umbrella trebao bi pasti

bnbg

Male su sanse za ozbiljan sneg posle koga bi se moglo skijat. Ako padne, to je po prognozi max 20cm.A to i nije dovoljno na sadasnju situaciju. Tako da neko skijanje mozemo ocekivati kad malo vise zapada, a do tada da se molimo da bude sto pre.

vip-jahorina

maki0013

:bravo::(

da, skijat ce se ko i na Sljemenu za Snje¾nu kraljicu  ole

HeAd

Splitska oli Budvanska riva call...Mijat je nastimao  padavine samo u svom terminu  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

bnbg

Ljudi. Ne pitajte nokoga za neku prognozu. Pogledajte prognozu na sajtu, ona je uglavnom tacna za 3-4 dana. Kada vidite da najavljuju JAK sneg sa puno CM onada se mozemo nadati ozbiljnim padavinama. Ovako u narednih nekoliko dana nista od skijanja. Na Jahorini realno nema dobrog skijanja bez 70-100cm snega i to da taj sneg i podloga stoji malo duze. Oni koji nisu skijali puno na Jahorini ili koji nisu nikada bili neka ne idu gore dok ne napada ozbiljan sneg. Ja sam skijao gore i na 50cm na 150cm na 220cm i verujte da kada ima malo snega, jako je lose. A ovo stanje koje je sada, to je kao da nema snega. Nemojte se nadati skijanju dok ne zaveje ozbiljno, ja sam otkazao NG i cekam i molim se da padne sto pre bar 1m snega i da skijam kao covek.

Elvir

Evo dok ne padne snijeg jedna interesantna igrica za Android. Pa ko zeli da ubije vrijeme  :)) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greentube.sc14.gametwist (nadam se da ne krsim neko pravilo na forumu ovim ... ako da onda se unaprijed izvinjavam)

mijat

al me nervira ovaj head X( biæe snega od 9 do 16 februara kada je head na jahorini i opet ne doðe na dernek  devil:( devil:( devil:(

iggy

dajte malo optimizma -sutra pada snijeg a u utorak skijamo

bnbg

U utorak moze da se skija, ali u Alpima. Na Jahorini tesko. Meni je zao ali to je to.

HeAd

Mijate, ja stvarno ne znam kako ovi forumas do sad nisu naucili kad se dolazi WTF
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4