• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 12 December, 2013, 17:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Stale

Stale

skiski1

nadam se da bi se na jahorini od ponedjeljka ili utorka moglo skijati, vidim past ce temperature a i nesto snijega...

bnbg

Nema nista od skijanja ni od ponedeljka,
kako stoje stvari. Ovo stanje koje je sada kao i sa nema snega. Sto znaci ako padne 50-60cm snega moze da se skije, to je realno.Toliko ga pasti nece, naravno voleo bih da nisam u pravu. Ja vise ne rezervisem Jahorinu nista unapred duze od 3-4 dana, pogledam prognozu i visinu snega pa krenem.Imam rezervisano od sutra uvece i necu ici, bolje da mi propadne nesto para nego sve pare koje bih potrosio za 7 dana a sa ne skijam. Nadam se opet da ce pasti zeljena kolicina sanega, ali male su sanse.

jednostavan41

da znam - znao bi

vip-jahorina

Quote from: maruci on 26 December, 2013, 18:51:40

_jel tko zna od domaæih gdje da se spustimo za novu godinu? mo¾da Sarajevo?

Dze pored Jahorine i ludila u Sarajevo   :DD
I u SA je dobro, ali na Jahorini docekati NG je uvijek u Sarajevu bila stvar prestiza.

Stale

Gravitacija

ole za Sajrajlije i sire  :))
Quote from: vip-jahorina on 26 December, 2013, 22:02:37
Quote from: maruci on 26 December, 2013, 18:51:40

_jel tko zna od domaæih gdje da se spustimo za novu godinu? mo¾da Sarajevo?

Dze pored Jahorine i ludila u Sarajevo   :DD
I u SA je dobro, ali na Jahorini docekati NG je uvijek u Sarajevu bila stvar prestiza.

skiski1

znaci nista od nove godine na jahorini, nema sanse da padne dovoljno (snow) (snow)

zox1

(rain) (rain) (rain) i mi smo se nadali ali i to sto je malo ostalo danas se pretvorilo u blato i jezera. Dva sata skijanja na poljicama i nove skije poderane-unistene. Bar su se deca naskijala. Danas tj. juce oko 23:00 na jahorini +3° i evo jos tj. sad u 2:00 pada neka sitna kisa...nije cak ni ledena...zadnja dva dana duva jak vetar a od snega nema nista!!!! Tresla se gora rodio se mis.  Ko hoce da bude razocaran neka slobodno dodje!!! Cene su napaprili i podigli dobrot tako da i domacini kazu turistima idite  bolje u Pale pa tamo jedite, kupujte itd... Ovde je treba doc samo u februaru i martu kao sto su svi domacini potvrdili..ostalo je lutrija i treba proverit dva-tri dana pre dolaska i bez ikakvih avansa u naprijed...to je realna slika onima koji dolazite iz daleka, da si nedajete lazne nade..lako je ovima iz SA i okoline i nisu kompetentni da dajeju komentare jer i ako dodju na blef imaju 20 min. do kuce...pazite se policije na izlazu iz Sarajeva kod basarsije imat ce te probleme zbog pogresnog prestrojavanja jer nema nikakvih znakpva da se traka koja je kroz celo sarajevo za tramvaj,bus i taxi  odjefnom pred samim semaforom i vasa za put koji ide pravo za jahorinu a levo na bascarsiju...placate 99,9 posto "taxu" policiji za ulazak na jahorinu. Potpuni bezobrazluk i prostakluk od policije koji bi morali sami gradjani Sarajeva da prijave...sramota!!! Trebao bi neko da jih snimi kako primaju mito!!! Jer to nije dobra reklama ni dobrodoslica! Osoblje po prodavnicama i kafanama i nije neko ljubazno osim mrkih faca itd... Za kraj: Verujem daje Jahorina lepa planina i skijaliste samo kad ima snega a ostalo je sve ispod proseka osim CENE, koje su svake godine vislje pa nece bit ni stranih turista ako se nesto ne pomeri u pozitivnom smislu. Pozdrav svima a snega ce biti sigurno u februaru i martu ;-) pa ko voli nek izvoli :-)P.S.  sve kritike dobrodosle koje su vec u naprijed poznate od "starih VIP" forumasa ;-)

ninodragoljub

Oni ne uzimaju mito dok neko ne ponudi a to je takoðe krivièno djelo.

vranex

na webcaxm katastrofa.. ni podloge nema vise, sve odnijelo.. ovaj vikend nema teorije da se skija, mozemo se nadati ovom snijegu u ponedeljak utorak.
uffffffffffffff

bnbg

Mozda padne nesto malo, ali to nije dovoljno. Zvala me je zena kod koje imam rezervisano, kaze da je lose skroz. Tako da cu ja gore kad dobro zapada. Onda mogu da se nadam dobrm i bezbednom skijanju.Zao mi je, ali to je to.