• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2013 - izmedju dvije sezone

Started by vip-jahorina, 16 April, 2013, 21:45:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Radiohead

Quote from: pasity on 30 September, 2013, 12:43:25
http://oc-jahorina.com/wp-content/uploads/2013/08/SKI-PASS-2013-2014.pdf
Sta me trzas sa ovim linkovima, kontam da su promijenili cijenu sezonskog ski pasa...

Filipino

Quote from: ado on 30 September, 2013, 12:29:34
Moze li mi ko reci kakva je guzva pocetkom marta posto prvi put dolazimo na Jahorinu ,i kvalitetu vile Termag u fazi smo rezervacije.HVALA UNAPRIJED

Pocetkom marta je uglavnom najbolje skijanje.
Dovoljno snijega,sunca,a guzve nema previse.
Sa vilom Termag necete pogrijesiti,jedino sto moras pjeske do staze oko 150-200met.

Ime

ma-bice

treba mi telefon od mladena cvore - bageriste

majasamaja

Posto je ovdje izmedju dvije sezone, reko da vam malo docaram kako je to skijati izmedju dvije sezone  ;))

majasamaja

majasamaja

nije bas najbolji kvalitet slika ali nisam imala velikog izbora, a uzbudjenej je bilo wow

BL

Quote from: majasamaja on 05 October, 2013, 19:49:25
Posto je ovdje izmedju dvije sezone, reko da vam malo docaram kako je to skijati izmedju dvije sezone  ;))

Koja provokacija, neviðeno!
Super fotke. Gdje je to?

DarkoN

Quote from: BL on 05 October, 2013, 22:01:35

Super fotke. Gdje je to?
Dubai.

Hoooocuuuu i jaaaaa
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

majasamaja

Quote from: DarkoN on 05 October, 2013, 23:46:52
Quote from: BL on 05 October, 2013, 22:01:35

Super fotke. Gdje je to?
Dubai.

Hoooocuuuu i jaaaaa
da Dubai,  prilika koja se ne propusta bez obzira na cijenu. 7 danu u Dubaiu je bio san snova koji je uljepsan sa 2 sata skijanja na minusu. Ujutro se skijas na -3 a popodne se kupas u moru na +35, ljudi su sebi sve napravili :))

Radiohead

Sad nam mogu reci i ''A vidite koliko je skijanje u Dubaiju, a vi se bunite za situaciju i cijene na Jahorini''

Aschen

dugokontov

Znam da je malo off-topic, ali je ipak ovo najcitaniji dio foruma, a informacija je interesantna. Objavljene su cijene sezonskih karata u predprodaji na Bjelasnici. Cijene su iste kao i prosle godine:

http://www.zoi84.ba/vijest/427

Da li ce OC Jahroina reagovati na ovo ili ce ostati 100 maraka skuplji?