• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2013 - izmedju dvije sezone

Started by vip-jahorina, 16 April, 2013, 21:45:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Deni

vip-jahorina

Evo mene malo sa odmora (dolazi drugi dio  :-)))))
Prije nekih pet godina kad je Korman izabran smo mu dali punu podrsku, ja i cijeli nas tim smo ga obasuli savjetima koji doalze iz iskustva.
Nakon kratkog vremena se ipak pokazalo da Korman vise interesa ima u nekim drugim sferama.

Ja u ime ovog fouma i VIP Jahorine svakom novom direktoru i ljudima koji dudju na pozicije dajem punu podrsku, toliko dugo koliko budu radili u interesu Jahorine.
Ali isto tako, cemo puno zesce (a mislim da svi koji nas poznaju, znaju da se ne bojimo nikoga) na sve vrste malverzacija i nerada ukazivati na forumu i putem svih mogucih sredstava informisanja.

Dobro dolsi nam na celo Jahorine!!!

vip-jahorina

Da se prijavim na tenderu za direktora
8))

mijat

koga to moje okice vide WTF

vipa za predsjednika  ole nije za tebe direktorska fotelja

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

HeAd

Nema vise interesa sto je bilo bilo je ...stob se reklo sad samo treba odrzavati postojece stanje jer su kase prazne  ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

brera

ideea:( ideea:( No comment na komentar mog jarana Mijata??  :SS

taraba

Kako ce biti dobro kad ljudi uzimaju po pet maraka pio osobi, a karte ne daju.
Tako da ce ovo sa sestoguzima, sto je dobra stvar jer odmah ima mnogo vise ljudi gore vjerovatno, ako se nesto u tom smislu ne promjeni ispasti nerentabilno, a time i biti ukinuto.
Bilo bi steta .Moraju na neki nacin kontrolisati ove sto lapaju.
U svakom slucaju evo par fotki tek toliko da nije uvijek sve u snijegu iako ce uskoro i sezona..
Mijate trebas doci malo i ljeti . Sjajno je

Ne prihvata iz nekog razloga ( puna datoteka ) fotkwe , pa onda drugi put