• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2013 - izmedju dvije sezone

Started by vip-jahorina, 16 April, 2013, 21:45:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

HeAd

Jahorina je postala lider u regionu, te se vikendom moze skijati bez duzih cekanja na zicu sto do sada nije bio slucaj...te je sada daleko isplatnije otici na Jahorinu vikendom nego na Kupres ili Vlasic...a Darkon ne znam da li si skijao na Vlasicu? ima odlicnu konfiguraciju terena te ako neko smogne snage za ulaganje bit ce top...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

DarkoN

Vlasic moze da bude top kao sto si rekao. U to ne sumnjam uopste. Za ZOI 84, je bio rezerva, da je malo blize Sarajevu na sumnjam da bi bio olimpijska planina. Mene samo brine da li ce magarac lipsati dok trava ozeleni.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

vip-jahorina

Evo, ja sam preko vikenda imao "privatno" zatvaranje sezone. Dva dana smo obilazili planinu sa svih strana, uzivali u ovim, stvarno jedinstvenim ljepotama. Snijega ima, ali sve manje i manje. I po vrhovima je dosta otanjilo, tako da smo djelimicno morali voziti i po travi kako bi spojili dvije snjezne fleke. Doslo je par prijatelja iz regiona s kojima smo malo podjelili ovu nasu domacu rakiju, slaninu i sta sve ide uz to, u skoro savrsenom ambijentu, na 1950m na Crnom vrhu (1870m) ...

Da vam malo docaram ono sto sam ja dozivio proteklog vikenda  8))

vip-jahorina

Ovo brdo ispred je Crni Vrh, u pozadini sa desne strane je Bjelasnica, a sa lijeve strane Treskavica

Za ove stijene ce Brera vjerovatno imati neki komentar :-)

brera

VIP-e za fotke  (Y) :bravo::( :bravo::(. One stijene? ©ta reèi? To je priroda, znaèi, kao i kod ¾ena, jedna je uvijek veèa...

brera