• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2013 - izmedju dvije sezone

Started by vip-jahorina, 16 April, 2013, 21:45:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

ninodragoljub

vip-jahorina

Ko je gledao na BN-u prilog, vjerovatno mu se povraca na to sto su ljudima uradili.
Iako su organizatore ove gnjusnih stvari ko zeceve otjerali, ostavili su svoje tragove ...

skiDeki

Ne znam sta reci.. takodje mi zao kolibe, rado sam svracao tamo.
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Stale

HeAd

Mislim da se oko tih zapaljenih hotela  vodi spor t.j. pripadaju ZOI 84, pa ih za to ne diraju...mada VIP vise zna  ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Radiohead

Stale

vip-jahorina

ima vise vlasnika, jer je u staroj drzavi nekoj firmi bilo receno da moru neku lovu za nesto dati, oni nisu ni znali zasto daju, ali su na nekim ugovirima i papririma prisutni.
u svakom slucaju, stari OC nije bio u stanju da provede zavrsnu privatizaciju osnovnih hotela kao sto je Jahorina. Mozda i bolje jer bi ga se docepao Dzombic i Provic sa svojom klikom i tu bi napravili apartmane za prodaju.
Mladost je posebna prica. I nju je vec Provic planirao da "preuzme". Cak napravi frajer SSK na Palama, ali se ispostavilo da ne pripada SSK nego vise ne znam ni ja kome sve, pa mu propade ideja (naravno on nije stao, nego je napao Jahorinu, pa je i tu propalo, na kraju mu uspjelo sa Vuckom).

Za hotel Jahorinu i dom Mladost, cekaju svi kao zapete puske, i mislim da ce se oko toga velika bitka voditi, i cim se rijese papiri da ce ih neki lokalni tajkun dobiti za malu lovu.

Radiohead

vip-jahorina

Upravo sidjoh sa "krova" Jahorine. Par lijepih slika. Na Goloj Jahorini je prava idila. Borovnice na sve strane  :DD

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BL

Aschen