• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2013 - izmedju dvije sezone

Started by vip-jahorina, 16 April, 2013, 21:45:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

ninodragoljub

I ja bih pitao da li je moguæe na Kopaoniku ili u toj prokletoj Austriji naletjeti na kamen na stazi i da li Jahorina ima noèno skijanje???   devil:( devil:(

Milos CTS

Na Kopaoniku tesko moze da se naleti na kamen, a prosle godine je skipass bio ispod 30e, ali ako pogledas za dva dana vidis da je kopaonik onda skuplji za 3e a ta razlika se isplati. a za 10 dana je Kopaonik jeftiniji (naravno sve po proslogodisnjim cenama ali ne verujem da ce poskupeti vise od 2-3e po danu).
Mnogo glup potez OC Jahorina :(

Milos CTS

nesto si pomesao http://www.skijalistasrbije.rs/sites/default/files/attachments/cenovnik_sezona_2012-13_kopaonik_h.pdf
a sto se tice smestaja ko hoce moze da nadje smestaj po Jahorinskim cenama blizu staze
jedino sto ostaje kao plus na Jahorni je mnogo opustenija atmosfera na celoj planini i sto niko ne smara za voznju van staza...
samo realno gledam na stvari  ;))

vranex

Cijene katastrofa.. Za mene i zenu 900 markica :O
Sto je najgore, poslije 2 dobre zime sumnjam da ce ova biti isto tako izdasna. Nisam pametan stvarno, cekacu na Bjelasnicu ali opet tamo je transport katastrofa, trebali bi biti upola cijene sa Jahom a ne tu negdje..
Nego, je li ko od vas vidio u praksi onu home made zicaru sa mjesalicom za beton i koloturom? devil:(
Bojim se da nam samo to preostaje.

vip-jahorina

Izbor novog direktora je u ponom toku. Konkurs je zatvoren. Po informacijama su se prijavila 3 kandidata, od kojeg jednog dobro poznajem, pa cemo vidjeti sta ce biti.

U svakom slucaju, nije mi jasan ovaj potez sa kartama, ovako rano i sa ovakvim skokom, bez direktora. Ocigledno opet ima neko neke prljave igrice na pameti. Ja se nadam da ce novi direktor cijene korigovati, jer je ovo cisti bezobrazluk.

Radiohead

vip-jahorina

cekajmo kraj tendera, pa cemo o imenima...

danas predivan dan, evo par slika, onako brzinskih:

Speed

vip-jahorina

Danas je bilo rusenja po Jahorini.
Trgovke kraj Dzombicevog hotela, koliba od pokojnog Ace Jasike, kao i Kumrovec sa druge strane su danas uz jako obezbjedjenje policije sruseni.
Prica se da na tim mjestima su Labud, Klepic kao i jos jedan drugi Klepic iz Lukavice kupili zemlju ili vec dogovorili kupnju i imaju namjeru neke druge "trgovke" da prave.

Evo i slika:

Stale