• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2013 - izmedju dvije sezone

Started by vip-jahorina, 16 April, 2013, 21:45:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

DarkoN

Nevena poznajem jako dugo, kolege smo bili na fakultetu. Jedan odlican momak, ja ga veoma cijenim. Ne sumnjam u njega. Mislim da bi to bilo odlicno kada bi on ostao na toj poziciji.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

brera

brera

BOJAN-BG

Ma samo nek se menjaju,valjda ce se naci i pravi direktor

millons

Promena je bitna, e sad da li na bolje  ili na gore...

skiDeki

Kada je Koroman dosao na mesto direktora,ocekivanja su bila realna i velika, dosta se uradilo, ali se dosta i propustilo, moglo se odraditu mnogo vise, bolje i kvalitetnije.. Sada kada je doslo do promena, opet imamo ocekivanja, nadamo se da ce ih ispuniti novi direktor oc Jahorina. Takodje ima prednosti sto je na poziciju dosao mlad covek, takvi ljudi su obicno zeljni dokazivanja, posebno kada na pocetku karijere dobiju dobru priliku, kao sto je i sada slucaj. Nadam se da Gospodin Cosovic  postavljen na funkciju direktora kao strucnjak, a ne kao politicka marioneta. Nase je da pratimo i ocenimo njegov buduci rad i skrenemo mu paznju na eventualne propuste i nedostatke, a isto tako da mu pruzimo podrsku nakon svakog dobrog poteza, iskreno se nadam da ce u narednom periodu biti vise hvale nego ranije.. Takodje zelim Cosovicu da uspesno vodi olmpijsku Jahorinu i da je stavi tamo gde joj je mesto, u top ski centar regiona, za dobrobit same planine i svih nas koji je posecuju.
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

ninodragoljub

Sve je to lijepo ali se bojim da æe biti po onoj narodnoj ''nalegli ga u fotelju kad ono muæak''  devil:(