• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2013 - kraj sezone

Started by vip-jahorina, 04 April, 2013, 10:54:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

smislo

Webkamere sa Lavine i iz Royala ne rade i ne updatiraju se citavu sezonu? Po meni dosta veliki problem je losa povezanost Sarajeva avio saobracajem,  bar za nas koji dolazimo iz daleka.

vranex

koji su to lopovi u OC.
kad treba drugi da postuju pravila onda su tu osorni i bahati, azurni, samo cekaju priliku da te "vaspitaju".
a kad trebaju da oni ispostuju ono malo obaveza sto su preuzeli, nema ih nigdje. na sajtu im jos podaci od 08.04.2013.

banda lopovska, odoh ja sad na bjelasnicu da bordam, platicu ski pass iako imam sezonski na kom pise da vazi do 14/04/2013. lopovi

hallo

@dale...pa ti nemoj citat'....i onako nista konstruktivno od tebe, samo se okacio na to da TI nebi skijao u aprilu ...pa nemoj buraz, nije zapovest da moras... 8)). Mi bi, OPET, da neko iz OC bar procita sta nas tisti, pa mozda nesto i bude bolje sledece zime  (Y)....pisemo mi ovako vec nekoliko zima, a poneki vec deceniju i jace... regge...Kopaonik je paralela zato sto je u Srbiji (dje je sve med i mlako, i sve funkcionise besprekorno  :<) X() a ipak, gle cuda, moze da funkcionise i poboljsava se iz godine u godinu (naravno da i na Kopaoniku ima stvari na koje skrecemo paznju na drugim Forumima!)
Jasno?  3:(
PS: Sad videh "podatak" da po sezoni ostavis cca 2-3000 eur....e pa buraz, ja NEMAM toliko para pa moram gledat' kako da skijam a opet za para koliko mi je u dzepu...a VOLIM nizbrdo pa makar i u aprilu anan
Vo se vezuje za rogove a Covek za REC!!

vip-jahorina

mene najvise raduju ovi "kamermani" !
ali ipak, ajmo malo mirnije  rr
Misljena nam trebaju, razlicita svakako. I naravno da meni smeta sto ne rade zice, bar koja, 2sjed ili zeljo ili olimpik!

DarkoN

Ja cu samo da kazem jos nesto. Nekada se na Jahorini skijalo za 1. maj, ne tako davno poslednji dan skijanja je bio 19. april., a sad jedva da smo odskijali i kraj marta. Toliko o svemu. Za sledecu godinu cu dobro da razmislim o sezonskoj karti.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Radiohead