• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Policajci!

Started by jured, 15 December, 2006, 10:31:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

pojasni !!! gdje?
ako mislis na one sto stoje na ulazu na jahorinu: mi smo insistirali na tome, koja ima zadatak da vrsi kontrolu radi vase/nase sigurnosti, a ne da nekoga opali po djepu.
naravno ukoliko iko ista primjeti, ima tema koja pise o tome i sva losa iskustva se mogu iznijeti. vjerujte mi, reakcija odmah slijedi.

a vec par godina su ona veoma pozitivna i tako treba da ostane.

Policija na ulazu u Jahorinu

SVOXY

Policajci na Jahorini su veoma profesionalni,uctivi i kulturni sve pohvale za policiju Republike Srpske SRETAN BOZIC SVIM Policajcima na Jahorini koji bozic provode radno... :bravo::( :bravo::( :bravo::( police:( police:( police:( P.S-eh da ih je vise takvih u BOSNI  puf:) puf:)
FLOWBOARD

tomy

Rude Boy

Xplode

>Xplode<

vip-jahorina

samo paznja ko  " i ako ti napise kaznu dok ti dodje do slovenije"
u Bih je zakon takoav da se ne pisu kazne nego, nego se naplacuje na licu mjesta. ali ostalo manje vise stoji sto je Xplode rekao

md

pozz svima !

Prvi put se javljam pa bih htjeo malo da komentarisem ovu ekipu policajaca na izlazu iz SA.
Ta ekipa vec godnama "peca" na istom mjestu (jos iz vremena dok je tu bila Slovenacka ambasada) a pojacana akcija je kada pocne zimska sezona na Jahorini, prvi put sam ,naravno platio kaznu,kao i vecina drugih a sledece godine sam odlucio da se malo ubjedjujem sa "sluzbenim licem" (to je kod nas dio tradicije i folklora pa to treba da ostane tako) i necete vjerovati ali je upalilo mada smo se "natezali" nekih 10-ak minuta uspjelo je ,vjerujte mi sva sretstva su dozvoljena a ja sam se izvukao na foru da od tramvaja nisam vidio znak pa tako nisam ni znao da treba da se prsetrojim a drugi nacin je pronaci alternativni pravac i zaobici taj dio grada (mislim da postoji opcija).
U svakom slucaju sretno svima !!!!
"Pivom protiv trbu¹njaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"

vip-jahorina

ma postoji alternativni pravac, ali ko ne zna grad i prvi put dolazi, ispetljat ce se i potrositi puno vremena.

ali i moj savjet: ne daj te se kad vas dole zaustave !!!

kri¾aj

greeny

Evo nesto na brzinu. Cim udjete u sarajevo iz zenice, prodjete stupsku petlji i udjete na glavnu cestu sa tri trake, prestrojite se u desnu i skrecete desno, zatim lijevo na alipasinu polju i dalje SAMO PRAVO.izadjete izdan bascarsije i ukljucujete se na pu za pale. ovdje nije citav grad ucrtan ali nije ni bitno jer kad udjete na tu obilaznicu nigdje ne skrecete, vozite se svo vrijeme iznad grada. Ako se ko snadje, snadje.

greeny

ukucajte mapa sarajeva ima navigator poa uporedite sa ovim, lakse cete se snaci

kri¾aj

Quote from: greeny on 21 January, 2009, 17:11:50
ukucajte mapa sarajeva ima navigator poa uporedite sa ovim, lakse cete se snaci

Super!!! Hvala, ove godine sigurno ovim putem.....

MAXIMUS

domahe

nixid

Posto sam ja iz Sarajeva i idem redovno na jahorinu preporucio bi Vam sljedece, tj svima koji idu na jahorinu da idu kroz grad da ne idu tranzitom. tako da cete malo izmanipulisati policajce ali dzaba je kad su vam tablice slovenacke :)  3:(