• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Policajci!

Started by jured, 15 December, 2006, 10:31:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

sasav

predlazem da pogledas krivièni zakon BiH lijepo su obrazlo¾ena oba krivièna djela

sasav

Damian

Vjerovatno bi se moglo dogoditi, da odgovaramo obadvojica, jer konacno, ja sam mu sam platio tih 50 EUR. iako ih je on iznudio i prvi je rekao, da cemo trebat pricekat suca, ako se drukcije ne dogovorimo. iako sam trebao znati, da blefira, kad mi je poceo o elektronskom laserskom radaru, kojeg treba resetirat, da izbrise moje podatke.Oni kod sebe inace i nisu imali lasera, da bi mi pokazali moju brzinu.
No, na srecu ili nesrecu, slike su zbog kise,mokre prve sajbe i loseg aparata na mobitelu neupotrebljive.
Svejedno mislim, da je jedno situacija, kad te policajac , ne da bih napravio prekrsaj,sa laznom optuzbom skoro prisiljava i navodi na mito, inace kao gubis dva,tri dana a ti ga onda odmah prijavis, nego ako ga probas podmitit u slucaju stvarnog prekrsaja.

Ja, da sam stvarno napravio takav prekrsaj,ili da mi je on bar pokazao moju brojku na laseru, uopste ne bi komplicirao. I ni slucajno ne bih u slucaju "dogovora"o tome pisao na forumu. Moja krivnja i kao "korektan" policajac. Ili bih platio normalnu kaznu.

Ali nacin, na koji je radio taj policajac, bio je ponizavajuci za mene pred djecom, na kisi u samom puloveru....A nije me pustio ni po bundu....Trebao mi je uzeti pasos, kojeg bi u ponedeljak kod suca dobio nazad, a ne traziti, da idemo skupa u Zenicu, gde cu , kao morat pricekat na suca sa familijom....

Ali, bit ce bolje....nekog dana.....Nije mi ta budala pokvarila ni skijanja, niti ce mi kvariti ljepih uspomena na Jahorinu...
Do viðenja  sledece godine......Ili, ako cu sa motorom harati preko Bosne za 1.maj....pa onda 5.5. u Sremsku Mitrovicu....

Damjan

Damian

Kolika je kazna, ako je ogranicenje 60 kmh a ti vozis 94 kmh?  (iako sam, kad sam se vracao, da je na tom mjestu bilo ogranicenje 70 kmh)
Damjan

vip-jahorina

http://www.mup.vladars.net/index_lt.htm
isti zakonikk vazi u federaciji i rs-u

Damian

Kazna za prekoracenje iznad 30kmh u naselju je od 100-300 KM.

Sta je onda sa onih min.600 KM , sa cime mi je pretio policajac.....? A, Damjane,Damjane, sto si naivan....
Pozdrav,
D

vip-jahorina

savjet svima:
isprintajte zakonik i nosite ga na puta za Jahorinu sa sobom.... :)

jazz

zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi

Onill

ma ti u sarajevu stvarno seru...

bogdanovicbl

jazz

supra

jazz

bogdanovicbl

supra