• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Policajci!

Started by jured, 15 December, 2006, 10:31:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

odad

Bojan NS

vip-jahorina

milsim da se u ovoj temi dosta oko toga pisalo sta i kako se mora.
u svakom slucaju, uvijek biti ljubazan i probati kaznu smanjiti na minimalac (20-30 KM).
ni njima nije do sudija i folova.

ako ti se desi na Palama ili u ovom regionu, samo fino zapisi ime ili broj znacke i ako si u pravu obrati nam se.

pvb

Eto mene za ovaj vikend zaustavili u Vlasenici, kao fol presao sam u drugu traku pri skretanju na raskrsnici, a samo sam pratio tragove kojima je prosao kamion sto cisti sneg. Pandur je turio glavu u moj auto i nije je vadio 10 minuta. Takvih gluposti sam se naslusao da sam posle vozio sa otvorenim prozorima da sva ta glupost izadje.
Al to nije sve. U subotu idem na cevape do Sarajeva i prodjem pored Vijecnice i prestrojim se na vreme i prodjem pored pandura koji su vec pljackali neki dzip  i penjem se i vec uveliko u RS kad me pandur zaustavlja i kaze mi da sam presao preko pune linije kod Vijecnice, a znam da nisam. Ludak je isao za mnom jedno 4 km i zaustavio me i isto 10 minuta nije vadio glavu iz kola. Dobro da me nije pratio do Jahorine. Ko u filmovima.

Sta da se radi. Moj savet je da budete pripremljeni sa vise novcanica od po 10KM, pa koliko se dogovorite....(neko hoce mnogo a neko 20KM) inace slusati one gluposti o zatvoru..............ma bruka.

DarkoN

za vlasenicu ne znam. vijecnica je njihovo standardno mjesto. pored vijecnice jos vole da stoje i na mjestu gdje se spajaju tranzit i put sa carsije. od mjesta gdje se spoje putevi pa do izlaska iz prvog tunela je puna linija, tu morate paziti.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Nichifor

zeyneel

zburkos

Ko je ucjene, nemoj da ste blesavi.... Jurite 4km da bi ti nesta rekao od toga nema nista ne moze da te kazni jer nema to snimljeno, znaci sa njima kulturno ali na finjaka im dati do znanje da niste budale ni ovce za sisanje.....
I jos jedno upozorenje kada izadjete iz Sarajeva i krenete ka Palama, prodje se nekih 8km ide krivina u desno i pise okranicenje 50 na sat pa poslje ide pravac, tu uvijek stoje i tu voizte po propisu. I kada idete ka Jahorini i kad se vracate, mogu da budu kod onih kucica sa desne strane iz pravca SA ili odma poslje krivine otvore onu ogradu pa se uvuku da ih ne vidis sa lijeve strane iz pravca SA....

loop

hahah to ko jugo milicija, penju se po stablima hahhaha
allways stand sideways!

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

bokirus

PES

nas kada je zaustavio, prvo nas je gnjavio za onu naljepnicu zemlje iz koje dolazis, a onda nam je spomenuo da smo napravili prekrasaj na gore navedeno mjestu u Sarajevu ( zuta traka lalalalalal) i u mjedjuvremenu kolegica je vec pripremila 20 KM da mu da za kavu i da nas pusti. ali pita nas policajac ''da li da kaznim vozaca ili vlasnika vozila (vozio je decko od vlasnice auta)? '' mi smo mu naivno odgovorili niti jedno  i lik kaze dobro, samo nastavite. Policija dolje nije sva svoja, kod nas bi odrapili kazno od 1500 kuna za takvo nesto 3:(

Komunalac

Komunalac

mallorca