• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - 3. dio

Started by vip-jahorina, 14 January, 2013, 11:46:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

djmiros

Juce sam bio na JA prvi put ove godine.
Sve u svemu sam i pored jakog vetra zadovoljan. Verovatno za vikend (petak) ponovo dolazim!

otrov

share it with friend or two

brera

suncica

brera

Bjelasnica84

Quote from: Bjelasnica84 on 12 February, 2013, 11:59:26
Evo neke lijepe vijesti za sve ljubitelje skijanja u BiH, nije vezano za jahorinu, ali ce se mnogi obradovat.

Danas je raspisan tender za sestosjed do heliodroma i cetvorosjed od heliodroma do vrha koji ce se na proljece praviti na Bjelasnici, vrijednost investicije je 16.000.000KM i nekako mi ova cifra izgleda previse, pa em zanima koliko je kostao zadnji sestosjed sto se rpavio na jahroini, sestosjed praca ?

Usput na Bjelasnici je preko noci palo preko 20cm snijega i jos zatrpava, pada li na Jahorini ?

Moze li mi neko odgovoriti ?

otrov

≈18 000 000 km su kostala prva dva tako da ta cifra je suluda :)

Nichifor

Quote from: otrov on 12 February, 2013, 21:17:18

ma kakvih 18 miliona. 43 mil je dato kompletno u procesu dokapitalizacije za ovih par godina. resto je u d¾epovima

Bjelasnica84

Quote from: otrov on 12 February, 2013, 21:17:18

mozda i nije ako uzmemo u obzir da se pravi sestosjed i cetvorosjed i to da ce biti duza zicara nego na jahorini

otrov

da ali ovo su dva sestosjeda :) a ti zaharije ne lupaj ciframa nego skupljaj ljude da idemo na zurku

pfc

Muka kad pada muka kad nepada e jesmo mi cudan narod.  8))

mijat

zaharije bez 2 kile kobaje mi nemoj dolaziti na dernek  police:(

Big_DANE

Omladinci i ostali otisli ste malo u OFF TOPIC.... ajde neke slike od juce danas...koliko je palo snega...danas nije nista radilo?!?!?

Izgleda da je napadalo pofino :)

suncica

Ja sam maloprije sa planino,napadalo je fino novog snijega,oko deset cm i sad je stao......mozda se i izvedri

borisBP

Ako je sudeæi po prognozi skoro cela nedelja æe biti maglovita i sa dosta niske oblaènosti.  :SS