• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - 3. dio

Started by vip-jahorina, 14 January, 2013, 11:46:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

Quote from: Big_DANE_Almighty on 24 January, 2013, 13:04:18
Nisu mi bas najjasniji...sto prosto ne zakucaju anker i cao...mnogo LAKSE se tako odradi koliko sam uspo da procitam na raznim stranicama....i kad nema snega mnogo bolje stazu urade...itd itd..kako je tako je...

Moraju stope izbetonirati, izvuci stub koji moze sve to da nosi, a vjerovatno im za to treba dozvola, raspsivanje konkursa ...

Obelix

Slab snijeg danas, temperatura -2, vrijeme djelimocno oblacno, evo i nekoliko fotkica:

i na kraju, naravno, ja :DD

brera

peroo

a zasto danas 6sjed ogorjelica nije radila?

brera

Mislim da nije bila zatvorena cijeli dan! Barem po fotkama!

trueblue

Proradila je oko 13h... kad je magla otisla... i sunce izaslo... tada je ludilo i nastupilo..  :)

BL

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

zburkos

Evo par zanimljivih slicica....:)

suncica

cula sam da sestosjed ogorjelica nece raditi narednih nekoliko dana, zbog kvara.....ne znam da li je istina.....

Speed

Jel to pada ili je jaka magla????

MilanP

Ajde i ja da se javim nakon malo duze vremena :DD , sta mogu zauzet sam skijanjem xD

@suncica
Ne bi se slozio sa tobom, kvar je uocen jutros i to je sredjeno , moglo se videti da je sestosed posle radio, nisam danas bio na jahorini tako da ne znam da li je bilo jos nekih kvarova danas, ali ako mislis na onaj kvar od jutros to je reseno..... :DD

mijat

kron1010

(snow) (snow) (snow) let it snow let it snow let it snow!!!!!

suncica

@suncica
Ne bi se slozio sa tobom, kvar je uocen jutros i to je sredjeno , moglo se videti da je sestosed posle radio, nisam danas bio na jahorini tako da ne znam da li je bilo jos nekih kvarova danas, ali ako mislis na onaj kvar od jutros to je reseno..... :DD

Meni je drago da moja informacija nije bila tacna....