• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - 3. dio

Started by vip-jahorina, 14 January, 2013, 11:46:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

dale

Auuuuuuu,izgleda opet nestalo struje (head)

peroflero

Kakvi su to sad problemi sa strujom? Posto za par dana dolazimo na Jahorinu, ozbiljno i u strahu pitam:

kad je nestane (struje), ima li otvorenih ognjista, iznad kojih mirise na peceno meso?
sto se dogaða u toj situaciji sa pivom, rakijom???  (sweat)  (sweat) (sweat) (sweat) (sweat)

dale

Big_DANE

Quote from: peroflero on 16 January, 2013, 16:32:18
Kakvi su to sad problemi sa strujom? Posto za par dana dolazimo na Jahorinu, ozbiljno i u strahu pitam:

kad je nestane (struje), ima li otvorenih ognjista, iznad kojih mirise na peceno meso?
sto se dogaða u toj situaciji sa pivom, rakijom???  (sweat)  (sweat) (sweat) (sweat) (sweat)

Nego sta nego da ima ognjista sa vatrom i dimljenim mesom...kud mislis da si se uputio!  ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((

A za pivo i rajiju napravi mali frizider oD SNIJEGA na terasi ili u blizini vikendice!  regge regge

vip-jahorina

Ako zelis da ti je sve potaman, spremis se, pripremis para, odes u Austriju; Francuska i Svica su preskupe.
Skijas, popijes sigurno dva viskija za 7 dana. Naravno ko si moze priustiti i vise. Zabavis se kao lud, naravno ako volis austrijsko-njemacki turbo folk. Vratis se kuci, svi pjevuse (doduse nesto cudno, jos ne razumiju svi sta tacno) i svi sretni.

A mi ostali nesretnici, smo na Jahorini, zatrpani sa snijegom, ponekad nemamo struje, pa cak i vode zna nestati (jebiga instalacije nam jos iz Juge), skijamo, zezamo se slusamo muziku koja nam se svidja, uzivamo u prirodi koju za koju bi oni iz Alpa guzice dali (neki), pricamo nasim jezikom (koji god bio, razumijemo se vise nego sto treba, kad mi Breru razumijemo a i on nas  (:smijeh:

Ovo vam pise covijek koji je dugo zivio na zapadu, tamo zavrsio skole i fakultet, magistrat, tamo, pravo daleko; koji moze da skija gdje mu se prohtije i kad mu se prohtije. Zato, bujrum svima i pamet u glavu.

acixon

vanja.t

Dosla struja  :bravo::( :bravo::(

U vecini stvari slazem se sa VIP ,mada bi ovaj problem sa strujom morali  da rijese.

Jancek

Sajtrix

Quote from: Radiohead on 16 January, 2013, 15:28:28
Quote from: Cytrix Border N. on 16 January, 2013, 15:20:46
Jaooo sto se magla neka spustila.. jel ovo kolona na cekanje na ogorjelici hahah cekajte cekajte
H ajbg lako se zjb nama ispr
ed racunara, ali mozes misliti agonije ko je u ovom terminu gore - ovoliki snijieg a ne mozes skijati
e pa brate ja sam vamo gore ako ovako nastavi padati ujutro se nece moci izaci uopste...
DJ Sajtrix

vip-jahorina

Sutra navecer je najavljeno veliko zatrpavanje!
Svi koji su na planini: pripremite se dobro :-)

Sajtrix

VIP-e a sta to podrazumjeva da se pripremimo dobro??? sta je ovo dosad bilo????
DJ Sajtrix

Sajtrix

ovo je prava cataclysma. Masina je masina mora se pocistiti
DJ Sajtrix

vip-jahorina

hehe, Rakije nabavi da ti slucajno ne zafali (ako si preko 18, a ako ne, cuvaj se za nekoga).
Planina je lijepa ali i opasna

Mozes li kako smanjiti te slike kad ih kacis?

ludiborderi

Quote from: vip-jahorina on 16 January, 2013, 17:20:37
Ako zelis da ti je sve potaman, spremis se, pripremis para, odes u Austriju; Francuska i Svica su preskupe.
Skijas, popijes sigurno dva viskija za 7 dana. Naravno ko si moze priustiti i vise. Zabavis se kao lud, naravno ako volis austrijsko-njemacki turbo folk. Vratis se kuci, svi pjevuse (doduse nesto cudno, jos ne razumiju svi sta tacno) i svi sretni.

A mi ostali nesretnici, smo na Jahorini, zatrpani sa snijegom, ponekad nemamo struje, pa cak i vode zna nestati (jebiga instalacije nam jos iz Juge), skijamo, zezamo se slusamo muziku koja nam se svidja, uzivamo u prirodi koju za koju bi oni iz Alpa guzice dali (neki), pricamo nasim jezikom (koji god bio, razumijemo se vise nego sto treba, kad mi Breru razumijemo a i on nas  (:smijeh:

Ovo vam pise covijek koji je dugo zivio na zapadu, tamo zavrsio skole i fakultet, magistrat, tamo, pravo daleko; koji moze da skija gdje mu se prohtije i kad mu se prohtije. Zato, bujrum svima i pamet u glavu.

Za ovo bi te castio citavo veche !  ole
Od rakije nema bolje ¾ene :)

HeAd

Znaci ne mimo oznacenih staza, velike kolicine snijega i javlja se  alarm za opasnost od  lavine police:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4