• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - 3. dio

Started by vip-jahorina, 14 January, 2013, 11:46:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Sve slicnija situacija iz februara prosle godine ole
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

borisBP

Izgleda èim padne veliki sneg nestane struje. Samo Termag ima agregat pa kamere rade.

majasamaja

Jel dosla struja na Jahorini ili je to bilo samo trenutno

sremac72

kanda nema struje, nema lap-topova, nema interneta, nema nikog nigde samo (snow) :DD :DD

AzzazeL

Pukao je glavni vod. Valjda æe ga rijesiti do popodne.  fuf

vip-jahorina

Totalno smo odsjeceni, nema struje, nema interneta, mobilni ne rade.
Termag ima svoj agregat, pa na nasim Kamerama na Termagu mozete vidjeti situaciju na Jahorini (za sada)
http://www.jahorina.ca/

mijat

mislio sam da je to u pitanju  3:( najgori moguæi scenario, od te¾ine snega je pukao provodnik. meni se to desilo jedne godine i tada smo bili primorani da tresemo sneg i led sa provodnika  X( X( X(

Mega Deki

Sacu da posaljem Mileta elektricara da resi problem. Blago vama. Snega u izobilju a mi muceni moramo da radimo ....
Predlazem da se sneg ne cisti kako bi ostao do Marta kada valja doci skijati kao i uvek...
Mega Deki

Big_DANE

vip-jahorina

jutros nije padao, ja cekam da se neko spusti sa Jahorine jer gore nemamo signala niti neke druge mogucnosti da se cujemo sa Jahorinom.

hallo

Quote from: vip-jahorina on 16 January, 2013, 12:05:41
jutros nije padao, ja cekam da se neko spusti sa Jahorine jer gore nemamo signala niti neke druge mogucnosti da se cujemo sa Jahorinom.
DakleM POTREBA za CB radio stanicom je evidentna? Nafatajte nekog radio-amatera i popnite ga gore.... 3:(
Vo se vezuje za rogove a Covek za REC!!

borisBP

Progledala kamera. Je l' to znaèi da je struja stigla?

Big_DANE

HAOS!!! Pogledajte ljude sto setaju i sneg pored... :))))

majasamaja

Imam osjecaj da ce vikend biti ludnica sa ovoliko snijega  ole

ski_lady28

Svaka cast za uhvacen momenat!!!!!  ole