• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - 3. dio

Started by vip-jahorina, 14 January, 2013, 11:46:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

dale

Big_DANE

Quote from: dale on 19 January, 2013, 16:12:13
Pa...gara¾a radi odavno ;))

Pardon...znam da radi...ali da li su dobijene dozvole sve?

jurica

majasamaja

Danas je bilo super, samo da nije zezao vjetar bilo bi jos bolje, staze dosta dobre posebno u jutarnjim satima kad nije bilo velike guzve. Ako bi i sutra bilo slicno onda bi vikend bio jedan od boljih za sada :)

Ostatak slika na http://www.facebook.com/media/set/?set=a.462592723806330.109484.278470085551929&type=1&l=0d725ee8d4

Bojan NS

@majasamaja

"Nemozemo mi bez skijanja"  3:(

borisBP

HeAd

Ja sam danas bio na Vlasicu i ubio sam se od skijanja...par slika cu da stavim i jedan vidio al u temi Vlasic  (PIVA)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

01xxx01

evo i moj izvjestaj sa prace:

devil:( devil:( devil:(

[prilog je obrisao administrator]

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

skiDeki

POZERIIIIIII

svaka vam cast   :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

01xxx01

da ne bude ubuduce da sam ja glavna pozerka - LEZAO JE U SNIJEGU! al' nije pao, nego ono, odmara frajer, pozira!
hug:(

dane, praca je super!

snijega je napadalo toliko da se nikad nece otopiti! staze su super bile, bez ikakve primjedbe! nigdje kamena, nigdje leda, ma nevjerovatno!

jedino nam je vjetar j*bo k*evu, duvalo je enormalno, zato se i pobjeglo na pracu. ljudi su svi negdje nestali oko 1-2, tako da nije ni na stazama nikog bilo.

sa'cu nakacim koju fotku, malo za ugodjaj!

01xxx01

evo smo se vozali ogorjelicom dvosjedom ispocetka, jer je bila najmanja guzva. kad tu na vrhu ima snijega kol'ko ho's, a vjetar ODNESE, svuda ima  ;))

brera

Radiohead

Ima li neko gore, vidim da je magla  (sweat)