• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - 3. dio

Started by vip-jahorina, 14 January, 2013, 11:46:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Milos CTS

Quote from: Radiohead on 17 January, 2013, 12:23:45
Quote from: Milos CTS on 17 January, 2013, 10:36:41
Ako u Nedelju bude duvalo 40kmh jel ima sanse da radi jos nesto sem Prace?
Jesi ti vidovit :), kako znas da ce pouhati ovako, za 4 dana, a ako bude opvako vrijeme radit ce ti isto sto i danas, tanjiri i Ogorjelica i Praca :)
Nisam vidovit ali si ti duhovit ;)
Boldirani deo je odgovor na moje pitanje i Hvala. Rizikovacu pa cu sutra doci da vidim svezih 2m snega  ole (snow)

vanja.t

Obzirom na kolicinu novog snijega koji je pao staze su dobro odradjene ,mjestimicno ima neutabanog snijega na stazi ali nista strasno.Donji djelovi Ogorjelice odlicni kao i Praca.Magla je pravila najveci problem.

suncica

Na palama pada pravo,mogu misliti kako je na planini  (snow)

Filipino

nocas ce pasti po prognozama koje pratim 30-50 cm novog  (snow) (snow)

Big_DANE

Koliko vidim sneg ne pada za sad.....

HeAd

Zelio bih da se zahvalim VIP TIMU, danas su ljudi i pored ogromnog broja obaveza i pored snijega koji non stop lopataju, uspjeli da odrade i jedan privatni poslic  za mene u Sarajevu...to sve govori o VIP TIMU...Zivjeli, pijemo rakiju uskoro!!! (PIVA)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Radiohead

Quote from: HeAd on 17 January, 2013, 20:01:25
Zelio bih da se zahvalim VIP TIMU, danas su ljudi i pored ogromnog broja obaveza i pored snijega koji non stop lopataju, uspjeli da odrade i jedan privatni poslic  za mene u Sarajevu...to sve govori o VIP TIMU...Zivjeli, pijemo rakiju uskoro!!! (PIVA)
ne mo¾e tako,ajmo kakav poslic je bio u pitanju 8))

BOJAN-BG

Quote from: Radiohead on 17 January, 2013, 20:11:54
Quote from: HeAd on 17 January, 2013, 20:01:25
Zelio bih da se zahvalim VIP TIMU, danas su ljudi i pored ogromnog broja obaveza i pored snijega koji non stop lopataju, uspjeli da odrade i jedan privatni poslic  za mene u Sarajevu...to sve govori o VIP TIMU...Zivjeli, pijemo rakiju uskoro!!! (PIVA)
ne moµe tako,ajmo kakav poslic je bio u pitanju 8))
Dobro finansiski potkovan  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

borisBP

Je l' ovo samo magla ili pada? 3:(

BOJAN-BG

Bubica Bg

Bubica Bg

Bubica Bg

BL