• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP Party-Dernek 2013

Started by vip-jahorina, 07 January, 2013, 18:03:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BOJAN-BG

Deki mogo si izabrati neke lepse  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

01xxx01

uuuuuuuuuu, sljokice ubijaju!

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

segi

Gdje mu nadje 39 za onoliku ljudinu

Big_DANE

Sta reci...ni tebi Sanjchi nije mana da se udajes! :P

A Deki deki ima da te napitam ovog fruskogorskog snega...sto je napado sinoc...jes da ima sacica...al dovoljno!

mijat

skiDeki

Quote from: Big_DANE_Almighty on 21 February, 2013, 08:34:16
Sta reci...ni tebi Sanjchi nije mana da se udajes! :P

A Deki deki ima da te napitam ovog fruskogorskog snega...sto je napado sinoc...jes da ima sacica...al dovoljno!
Prihvatam ponudu, sastanak kod OK korala tacno u podne :D

Jbg Dane dosao i ti na tapet, ako ti ne odgovara broj papuca mozemo ti zameniti za vece??
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

Big_DANE

Bezi bezi koliko te noge nose.....ima da radi sacma iz dlakave puske!!!!!!!!!!!

skiDeki

Dane budi malo parlamentaran, a ti bi odma na silu... Nego jel odgovaraju papuce ili da zovemo brodogradiliste?
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Quote from: skiDeki on 21 February, 2013, 16:45:17
Dane budi malo parlamentaran, a ti bi odma na silu... Nego jel odgovaraju papuce ili da zovemo brodogradiliste?

Ti se pazi ...ima da ti se prisunjam preko fruskaca...neces ni skontat kad izletim iz sume.....odma grudva u vugla...pa druga treca...pada u NS pravo...samo sto se topi...ako nastavi ovako celu noc bice ga sutra fino... :)

JoVanSnoW

Poz raja
jel se zna neki datum neke VIP party....prosle sam bio, pa kontam da zapocnem tradiciju...pa kontam da se po tome orijentise i moj dolazak na Jahorinu.
Hvala na odg.
Poz i  (snow)
Raja do ajaj

Big_DANE

Quote from: JoVanSnoW on 21 February, 2013, 17:55:41
Poz raja
jel se zna neki datum neke VIP party....prosle sam bio, pa kontam da zapocnem tradiciju...pa kontam da se po tome orijentise i moj dolazak na Jahorinu.
Hvala na odg.
Poz i  (snow)

Pozdrav Jovane.....mozda se znamo... PARTY je vec bio...prosle nedelje...subota 16.febr. tacnije... ;)

mijat

sledeæi party je 15. februara 2014.  regge samo da bude zdravlja  ole

Nichifor

mijat