• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP Party-Dernek 2013

Started by vip-jahorina, 07 January, 2013, 18:03:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mijat

ako je tako onda treba naæi dobar orkestar i pevaljku  ideea:( ja svakako u nedelju ne skijam  |-)

DarkoN

Quote from: mijat on 24 January, 2013, 14:13:12
ako je tako onda treba naæi dobar orkestar i pevaljku  ideea:( ja svakako u nedelju ne skijam  |-)
samo sto jos nisam skontao koja ce to subota da bude  devil:( devil:( devil:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat

Big_DANE

brera

PSSSSSSSSTTTTTTTTTT! Niko neèe saznati! Dane, meðu nama, ja sam to objavio na youtube! (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Vidim da cu i ja morati praviti spisak :)

Brera, ako ne dodjes na dernek, necu se zeniti, pa ti sad vidi  :PP
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

mijat

ako je to u pitanju deki, spreman sam da se ¾rtvujem i odem po breru  rr

brera

(Y) (Y) Deki, ti je samo zaprosi na ovom derneku. hug:( I, kao neki, GARANT te neko vrijeme neèe bit nit na forumu, na sledeèem derneku... (:smijeh: (:smijeh:

Big_DANE

Quote from: brera on 28 January, 2013, 12:10:20
(Y) (Y) Deki, ti je samo zaprosi na ovom derneku. hug:( I, kao neki, GARANT te neko vrijeme neèe bit nit na forumu, na sledeèem derneku... (:smijeh: (:smijeh:

(:smijeh: (:smijeh:(:smijeh: (:smijeh:(:smijeh: (:smijeh:(:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Drug otrov se ne javlja uopste.. Mogli bi polako sastavljati spisak sigurnih koji ce doci, moram nekako Hareta navatati, nesto ga nema, da se nije i on prizenio :)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

DJE JE HAREEEEEEEEEEEEEEEEE???

mijat

looka

Po svemu sudeæi bez mene ovaj put...  ;((

Big_DANE

Quote from: looka on 28 January, 2013, 14:26:33
Po svemu sudeæi bez mene ovaj put...  ;((

Daj ne zajebavaj????  Ja cu pokusati svim silama da dodjem...

mijat