• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2013 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 14 December, 2012, 20:11:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IKKA


vanja.t

Ako je po ovim prognozama sto ja pratim bice tu mnogo vise od 20cm. regge

Filipino

Kod tebe moze biti svasta, kad pusis te smjesne
cigare (:smijeh:


Sajtrix

Posle nove, pa posle bozica i onda posle slave 09.01 oko 10 11 sam gore :D
DJ Sajtrix

djmiros

Po kamerama, kao da neka kisica pada (rain)

brera




brera


panjkov

Danas je ovaj dio kod Termaga bio dosta dobar, uopste mu nije naskodilo otopljenje. Bio sam gore jedno sat vremena. Ako bude snijega po planu, bice dobro i za Novu Godinu :)

skiDeki

Neverovatno je koliko su staze dobro podnele jugo, bio sam na jahorini 15. 16. dec kad je jugo za dan otopio vise od pola metra snega, vetar stao, sledeci dan iako u plusu skijanje savrseno, doduse po malo tvrdjim stazama, ali ja zadovoljan..

To je verovatno posledica toga sto su se staze uporno tabale i pre nego sto su zice pustene upogon, sto je za pohvalu :bravo::( :bravo::(

Sad cekamo novi sneg i minuse i staze ce opet biti vrh, jer je vec podloga dobro odradjena, doduse ima nekih ogoljenih delova ali se tto sve da srediti.
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

SVOXY

Evo kako je bilo 22.23 i 24 za vikend !Tri dana suncano sve zicare rade staze uradjene nikad bolje a skijasa nigde ,kao da je cela planina bila samo za nas .Sve pohvale na sredjenost staza i funkciju zicara ! Samo je malo Praca zakazala posle otvaranja ali smo to preboleli sa brkom u podnozju uz rakijicu i pivce pa onda nazad na Ogorjelicu busom.
FLOWBOARD

vip-jahorina


vanja.t