• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2013 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 14 December, 2012, 20:11:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

jednostavan41

ja sam sutra gore,ono na dan samo malo da se plaznem, kako izgleda ,cini mi se danas magla malo da bi mogla bit
da znam - znao bi

borisBP

Ne znam da li je istina, ja sam èuo da je zabranjeno nositi rakiju na Jahorinu... WTF

brera

brera

borisBP

Quote from: brera on 09 January, 2013, 07:29:58
Quote from: scofield on 09 January, 2013, 07:26:09
Ne znam da li je istina, ja sam èuo da je zabranjeno nositi rakiju na Jahorinu... WTF
X( X( X(
Glumi± nekog! E, neèe± ti meðu VIP RAJU, na ovakav naèin! 3:(

Ne, ne, to je podatak iz pouzdanih izvora.  austin:(

jednostavan41

Quote from: scofield on 09 January, 2013, 07:26:09

NOSITI  je zabranjeno, al DONOSITI  nije,
N
da znam - znao bi

brera

Nemoj ba nasjedat na takve jeftine provokacije. Ljudi te provjeravaju. Ako nisi siguran pitaj stare ðombe ups nas omladince. regge Samo za kolièinu, jer dileme donositi ili ne nema. 3:(

borisBP

dr.zela

ideea:(ma taj med u medovaci zna tesko da padne na zivot...
Donosim hercegovacki loz(a)omicin(antibiotik sirokog spektra),toliko zna da bude siroko da ti je ulica uska (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Svi u red da se podjeli terapija :DD

Big_DANE

Dobro je... pogresili ste temu RAKIJOMANI ..... >>> http://www.jahorina.org/forum/index.php?topic=1479.new#new

p.s. Za MIJATA pouzdano znam da ne voli MEDOVACU od prosle godine!   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Big_DANE

SKI INFO ZA SRIJEDU 09.01.2013

U funkciji su sledeæe instalacije kosog transporta
Ski lift "Poljice"
©estosjed "Poljice"
Dvosjed "Poljice"
©estosjed "Ogorjelica 1"
Dvosjed "Ogorjelica 2"
Lift "®eljo"
Lift "Olimpik"
©estosjed "Skoèine"
Baby lift

Visina snijega: 60 cm
Brzina vjetra: 9 m/s
Temperatura: -5 C
Vidljivost: do 50 m
Vrijeme: Oblaèno sa snijegom

borisBP

MilanP

Evo da ja podnesem mali izvestaj :DD,
Danas je bilo lose xD, gusta magla na vrhu, vidljivost veoma mala, citav dan sam proveo na praci, na njoj je bilo dobro do nekih pola 3 , tada se magla spustila i na pola prace........

Nije mi bas neka recenica ali to je izvestaj :DD :DD

bnbg

Evo par reci sa danasnjeg skijanja. Magla bas gusta, staze prilicno dobre za ovako malo snega. Na vrhu poljica kasnije malo leda ali nista strasno.Praca nije losa, samo bila malo guzva i neki klinci treniraju.  Nisam bas prezadovoljan ali nije lose, kada sam vec ovde daj sta das.
Nadam de sutra  nece biti magla.