• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2013 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 14 December, 2012, 20:11:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BL

Quote from: sirco on 27 December, 2012, 17:53:37
Quote from: Swan99 on 27 December, 2012, 12:21:17
Ima li jos neko ko je zaglavio u Praci u subotu da je uspio da vrati lovu, osim Lejle? Planiram da idem opet u subotu gore pa da znam sta mogu ocekivati...

Bilo nas je æetvorica u subotu koji smo zaglavili na Praæi i u nedelju smo svi dobili gratis karte tri sata, provjere samo na osnovu ski-pasa da li smo koristili ¾ice u periodu zastoja.
Gratis karte smo trazili onako iz zezancije, obzirom na podnevlje gdje zivimo naviknuti na prevevare nismo ni pomislili da ce nam izaci u susret.
Prvi put sam se osjeæao u Bosni kao na zapadu ,sve pohvale ski centru.

Ovo sa vraæanjem karte veæ lièi na pravu uslugu. Hajde neka tako ostane.

Deni

01xxx01

evo, dok se ceka sljedeca prilika za skijanje, par fotki od proslog vikenda. LOZIONA!  ole

(na prvoj nepoznata osoba ulijece u kadar iz daljine a na drugoj kroz isti - prolijece)

vanja.t

Quote from: 01xxx01 on 27 December, 2012, 20:10:16
evo, dok se ceka sljedeca prilika za skijanje, par fotki od proslog vikenda. LOZIONA!  ole

(na prvoj nepoznata osoba ulijece u kadar iz daljine a na drugoj kroz isti - prolijece)

Dobro prasi ovaj nepoznati. Usput bravo za fotke. :bravo::(

borisBP

Sklonite slike!!! Ide mi sunce u oèi.  8))

volonter

Kakvo je stanje sad na stazama moze li mi neko reci ko je danas bio gore, planirali smo sutra da dodjemo da skijamo.

vanja.t

Quote from: volonter on 27 December, 2012, 22:27:22
Kakvo je stanje sad na stazama moze li mi neko reci ko je danas bio gore, planirali smo sutra da dodjemo da skijamo.
Prelistaj nekoliko prethodnih postova imas stanje i slike od danas.Sutra i u narednih desetak dana bice sigurno dobre staze.

Custom

Sta mozemo ocekivati od sutrasnjih staza i sta ce od transporta raditi ? :)

looka

looka

brane lauda

Jahorina