• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Marker vezovi M52

Started by HareMagare, 12 December, 2012, 22:10:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HareMagare

Imam jedno pitanje za strucnjake. Zanima me da li se Marker vezovi M52 koji su trenutno nastimani na cipelu 38 mogu produziti na broj 44. I ako mogu gdje se to podesava.

Unaprijed hvala.

Pozdrav

mijat

HareMagare

Hvala. Sad sam odvrnuo sarafe da vidim kako to ide i doima se da ne bi trebalo biti strasno. A koliko + - brojeva cipela idu a da ne moras premjestati citav vez ... da uzmem u obzir prilikom proracuna :)

mijat

zeyneel

My preciousssssssssssssssss vezovi  :DD

borisBP

Nichifor

mijat

brkic1000

bez onih sablona to je sve upitnik i krpljaza
vezovi su ti dobri, odnesi nekome da ti to sredi da se ne mucis ili napravis vecu stetu ;)

mijat

Big_DANE

Quote from: mijat on 13 December, 2012, 13:16:38
kakvih ¹ablona? ¹ta misli¹ kako smo montirali markerove vezove M3 pre 30 godina? naði sredinu cipele i stavi je na sredinu skija. zadnji vez se takoðe stavi na sredinu da bi mogao da se pomera gore-dole, stavi¹ ga na cipelu i flomasterom obele¾i¹ rupu, uzme¹ o¹tru burgiju i bu¹i¹. ako nema¹ burgiju sa graniènikom stavi izolir traku na burgiju (8-10 mm) da ne bi probu¹io skiju. ako pak probu¹i¹ skiju stvarno si struènjak, popij ne¹to da se smiri¹   (PIVA) i odnesi skije u servis. ustvari , popij ne¹to pre nego ¹to poène¹ da bu¹i¹ da ti ne drhte ruke  (:smijeh:

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

HareMagare

Pretvori se ovo u zabavan topik :)
Sa obzirom koliko sam lijen mozda fakat i odnesem ali ako se uspijem nakaniti ima da busim :)

mijat

HareMagare

:DD  a imam u kuci niti manje niti vise nego pet busilica  :DD