• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Pomoc sa skijama. Hvala unaprijed...

Started by trueblue, 06 December, 2012, 22:46:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

trueblue

Quote from: hallo on 07 December, 2012, 22:36:54
Quote from: trueblue on 07 December, 2012, 21:14:55
hvala... naso sam vec neku alternativu.... hoce li ko kupiti dynastar legend??? :D
daj dimenzije i tacnu oznaku modela .... nacemo ti kupca...i da..koliko ti ti cca cenis?
Poz

DYNASTAR LEGEND 165cm skije su ocuvane a cijena... pa 100km.... biti cu na Jahorini sedmicu ili dvije poslije nove godine.. pa mogu ih donjeti gore.....   evo i slike....

hallo

Daj mob na PP pa ce te co'ek kontaktirati...pozdrav regge
Vo se vezuje za rogove a Covek za REC!!

trueblue

hallo

Quote from: trueblue on 08 December, 2012, 16:55:51
Quote from: hallo on 08 December, 2012, 08:36:41

imas pp
Kontakt uspostavljen, nadam se da ce te se dogovorit'!
Poz anan
Vo se vezuje za rogove a Covek za REC!!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Kolika im je kilometraza, jesil mjenjao ulje ako je castrolovo uzimam ako nije nista hahahaha  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: salim se sretno sa prodajom donja strana izgleda vrhunski ciska ko mlijeko

trueblue

Quote from: hallo on 08 December, 2012, 20:12:20
Quote from: trueblue on 08 December, 2012, 16:55:51
Quote from: hallo on 08 December, 2012, 08:36:41

imas pp
Kontakt uspostavljen, nadam se da ce te se dogovorit'!
Poz anan

hvala

@harison - nisu puno presle veliki servis odradjen zupcasti zamjenjen... posjeduje full service history... moze se kompletna istorija skija provjeriti u ovlastenom servisu... samo jednom trubina promjenjena dok jsu bile pod garancijom... zato sad "zvizde" niz stazu....  :DD

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

trueblue

Quote from: harison on 08 December, 2012, 20:23:10
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:  (Y) legenda si hahahahha 

(Y)

btw hvala sviman na pomoci... u vezi skija i prodaje....  regge

trueblue

Evo da ne otvaram novu temu da vec na postojecu pitam...

Nabavio sam skije koje su nove i koliko ja znam (a ne znam puno) i one se trebaju servisirati prije prve upotrebe... pa posto budem u hotelu Nebojsa kakav je njihov servis ili u koji servis da odem na Jahi?

hvala

mijat

Radiohead

Evo da i ja pitam jednu pametnu, interesuje me da li koristite sta za mazanje ili podmazivanje skija?

DarkoN

Zaharije jedino Sivonji(tj. volu) treba servis skija nakon 3 dana. U ovom slucaju servisa nakon tri dana rijec agresivnije=ne zna izbjeci nista na stazi!
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Peglas

Quote from: DarkoN on 07 January, 2013, 14:47:17
Zaharije jedino Sivonji(tj. volu) treba servis skija nakon 3 dana. U ovom slucaju servisa nakon tri dana rijec agresivnije=ne zna izbjeci nista na stazi!
:DD (:smijeh:
...a deka, bio je koristan ko i naoèale èovjeku sa jednim uhom...