• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2013 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 06 December, 2012, 11:12:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nerve

Haj, kolika je Jahorina planina...

panjkov

Quote from: vip-jahorina on 06 December, 2012, 13:59:39
ako ima jos neki kandidat za druge jezike, dobija ikonicu na sajtu .-)

Treba nam jos neko ko moze FULLSCRENN skriptu (jquery ili html5 ili flash) programirati. Da mozemo preko cijelog monitora da furamo sliku :-)

A, nisi pomenuo da treba prevod na srpski, ono kad si trazio prevodioce... rekao si engleski itd...

Ima mala stamparska greska  - Title stranice je "Jahoirna livecam" -

01xxx01

zar treba na engleski?

ja sma fulala citavu tu konverzaciju, reci ako sta treba.

Radiohead

DarkoN

Quote from: 01xxx01 on 06 December, 2012, 14:19:08
zar treba na engleski?

ja sma fulala citavu tu konverzaciju, reci ako sta treba.
Cuj ti da pomognes za engleski? how yes no ili ti na nasem kako da ne  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

01xxx01

Quote from: DarkoN on 06 December, 2012, 14:30:21
Cuj ti da pomognes za engleski? how yes no ili ti na nasem kako da ne  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

vidi njega!

long time no PREPIRANJE!

hug:(

vip-jahorina

Boki je preveo na srpski, vec imamo engl. i ostale.
Greske cemo ispravljati, enu po enu ... Ako hoce jos neko prevod na bosanski, hrvatski ili slovenski (brera !!! ) samo nek mi pusti poruku, tako da svako moze da klikce kako hoce  austin:(

01xxx01

a pa super ste onda. mislim da i bosnjaci i hrvati razumiju bokijev prevod, a ako ne razumiju - bujrum prevesti i ne ostale jezike  :PP

ja sam prevodila danas do 1, dosta od mene  puf:)

deki, otkud da ces ti doci na jahorinu tako rano vec?

MilanP

Vipe spomenuo si pravljenje full screen funkcije, videcu da se pozabavim tim ovih dana....

borisBP

jednostavan41

Quote from: vip-jahorina on 06 December, 2012, 14:36:59
Boki je preveo na srpski, vec imamo engl. i ostale.
Greske cemo ispravljati, enu po enu ... Ako hoce jos neko prevod na bosanski, hrvatski ili slovenski (brera !!! ) samo nek mi pusti poruku, tako da svako moze da klikce kako hoce  austin:(

ma svi smo mi poligote, nek je na jednom od NASIH  jezika i dosta je  razumjecemo svi,aa ako se neko pravi englez nek cita na kineskom
da znam - znao bi

Bojan NS

peradetlic

Za Paju13...

Ipak su ono bile korpe, bager ih nosi za sutra za postavljanje austin:(

zagordark