• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija "KOD MILKE"

Started by skiDeki, 05 November, 2012, 07:32:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

brera

Dobar dan. 8)) Ledeni MSD. anan

borisBP

DarkoN

moze i meni nesto kratko. mada ja cu opet da se javim u onom svom treminu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

kao sto sam rekao javljam se u svom terminu. valjda ima neko da mi se pridruzi a i ako nema popicu ja po jednu za svakog od vas.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

Dobro jutro. Sve sto sam sinoc ostavio na stolu spremno za vas me je docekalo jutros. Pa ljudi ne moze se tako u Evropu, proizvodnja(u nasem slucaju potrosnja) trpi. Nesto kratko pa u nove radne pobjede.

mijat

jebo evropu, nije to za nas  :X daj to kratko  regge

skiDeki

U evropi se ne slavi ovoliko, tako dsa ostajemo ovde :)

Klasika, standardno  austin:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

borisBP

dr.zela

dan,moze lavor obicne vode )Y(

skiDeki

auuu sta se tebi desilo??
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

mijat

voda nije dobra ni u kolenu a kamoli u stomaku  ideea:( 

dr.zela

jutro,sada klasika...
Ovaj januarfest svake godine tesko mi padne na zeludac. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

ja sam veceras malo poranio pa ako ima neko da se pridruzi i da popijemo nesto pred spavanje.  ole

brera

mijat