• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija "KOD MILKE"

Started by skiDeki, 05 November, 2012, 07:32:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

dr.zela

Zivio ujace i zdravo nam bio...
ja cu klasiku regge,pa cu onda na lookin racun (PIVA)

Big_DANE

CESTITAM UJO! NEK JE ZIVO I ZDRAVO STO GODINA! I DA GA NAUCIS DA BORDA!!!!!!!! ZIVIO!

Big_DANE

Quote from: looka on 13 March, 2013, 07:27:03
Dobro jutro! Sinoæ sam postao ujak tako da se pije tura na moj raèun, odnosno vi¹e njih! Uzdravlje!  (PIVA)  (K)  (PIVA)

jooooooooooooooooooooooooooj    http://www.youtube.com/watch?v=fMnUt6EOrNg

looka

Hvala ljudi svima puno!  hug:(

@ Dane
Biæe borderka mala samo da stane na noge!  :)) A i pjesmu su ubo samo tako!  ole

borisBP

Dobro jutro. I èestitam.

DarkoN

Dobro jutro. Cim sam pogledao kamere odmah sam bolje raspolozen. Klasika
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat

borisBP

mijat

DarkoN

ucutao se da prodje jeftinije.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat

DarkoN

Dobro jutro. Kada je vec na stolu steta je da stoji.

borisBP

Dobro jutro. I ja æu klasiku.  regge

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ja dok se dohavizam  regge bit ce tura naravno, usput cestitam looki na novom regrutovanju  :bravo::( :bravo::(  (:smijeh: (:smijeh:

a sad samo da izbacim pice :

a evo i poklona raja na vrijeme otpakovala ko ce se mucit s kartonom poslije 2-3flase :

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

a sad novi post i da vas sve lijepo izgrlim,izljubim, do iduceg vidjenja nekad tamo  ole
(l)IMATE VELIKO MAHANJE CUVAJTE MI SE i BUDITE DOBRI  (l)