• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

snowboard oprema

Started by bokiju, 14 October, 2012, 19:14:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

bokiju

cuo sam za nekog kultnog lika koji prodaje opremu iz garaze, u nekom selu na putu ka Jahorini... navodno ima sve od opreme, i nove i stare modele, a i nije skup...
jel moze neko da potvrdi da on postoji i da mi kaze gde se taèno nalazi...

mijat

postoji, darkon ga poznaje  (Y)

DarkoN

na putu za jahorinu ti moze biti ako ides iz pravca zenice u svakom drugom slucaju ti nije usput. i da postoji i ima dobru opremu i dobre cijene, sve zavis sta trazis.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

goghie

lokacija? :DD trebam vezove, pa da vidim mogu li jeftinije proæi prije nego ispljunem lovu za nove :DD
I can go with the Flow...

DarkoN

tacna lokacija je breza. a broj telefona je 061/108-530 ili 061/904-783
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Korisnik

Ja sam kod njega kupio nove pancerice, Tecnica Dragon 100 za 230 maraka....mislim da nije skupo s obzirom da su u prodavnici sigurno duplo skuplje. Isplati se otici do njega ali sad nekad, posle se valjda sve razgrabi i ostane samo smece.

goghie

I can go with the Flow...

loop

ako je kome Zagreb usput ili blizu, evo frend svasta prodaje, salje i postom

http://www.facebook.com/pages/SnowGarageSale/246511435403590
allways stand sideways!

vranex

Ako ides u Brezu, samo ti savjetujem da ne uzmes one zeleno-narandzaste vezove, ne sjecam se marke ali se nisu bas pokazali..
Daske su dobre, svasta se nadje, vecinom Nitro
Odjece ima i dobra je , a ostalo nisam probao! Ima i neke brile ali nisam se bio odusevio..pazi ne uzimaj brile bez duplog stakla, nisu nizasta
Ja kontam ubrzo trknuti po stitnike, moji se poraspadali.

Ako odes do kraja novembra lako ces proci jeftinije, kad sezona krene nema popusta

Big_DANE

LJudi sta mislite o ovoj dascuretini ????  Jel neko ima?  Ako vas ne mrzi da malo procesljate po netu pa napisete neki komentar jer bi je pazario za koji dan?
Kosta dosta povoljno...150e ........ima ih dosta ako nekom treba!?

Nitro TEAM SERIE 162cm WIDE GULLWING 2012