• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Skije

Started by Vitamin ®nj, 16 September, 2012, 19:30:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vitamin ®nj

Nadam se da ce mi netko pomoci oko odabiru skija jer vjerujem da ovdje sigurno ima netko tko se dobro razumije u skije, koliko sam upratio jer nisam cesto na forumu CrniZaharije i mijat su maheri...Naravno i od ostali svaki prijedlog je dobro dosao! Ako nije problem zelio bi naziv i model skije da odmah mogu gledat sta kako..

Visok: 187cm. Tezak: 88-91 kg

Nizi rekreativac. LP

igord_igord

Postovani forumasi, kupujem cerki skije. Njeno skijasko znanje bi moglo upasti u kategoriju srednje napredni skijas. Visoka je 171cm, 54 kg teska. Dvoumim se izmedju dvije opcije: Atomic Balanze 2012 i TecnoPro Safine Infinity (u BL i nema bas mnogo opcija). Da li je neko od vas imao iskustva sa ovim skijama, ili mozda zna nekog ko je skijao na nekoj od ovih skija? Sta mi preporucujete?

Radiohead

Quote from: igord_igord on 19 November, 2012, 11:13:23
Postovani forumasi, kupujem cerki skije. Njeno skijasko znanje bi moglo upasti u kategoriju srednje napredni skijas. Visoka je 171cm, 54 kg teska. Dvoumim se izmedju dvije opcije: Atomic Balanze 2012 i TecnoPro Safine Infinity (u BL i nema bas mnogo opcija). Da li je neko od vas imao iskustva sa ovim skijama, ili mozda zna nekog ko je skijao na nekoj od ovih skija? Sta mi preporucujete?
Drugi model ti je sasvim OK, znam jel sam ga ja zamalo uzeo supruzi (nije bilo velicine) i procitao dosta recenzija, a opet cijenovno su daleko ispod Atomica...Puno faktora igra pored ovog sto si napisao, al uglavnom mislim da je Safin sasvim pristojan model za njene potrebe

igord_igord