• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Izgradnja 6sjeda Praca (Skocine)

Started by BL, 12 August, 2012, 21:47:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

brera

peradetlic

vranex

Drugari ne znam je li do mene ali ja na ovu temu nikako da udjem normalno.. hocu reci da nije dostupna sa glavne stranice foruma i ulazim ili preko prve stranice Vip Jahorina ili danas preko fejsa jer vise nije istaknuta na prvoj.. Jesam li sta propustio?

vranex

Evo sad vidim.. ova sekcija "Novosti obavjestenja.." mi je bila uvijek zatvorena i nisam mogao da je vidim, kad otvorim sve fercera :D

Sam pitam, sam odgovaram, mozda da napravim forum sam za sebe i da se tamo dopisujem do mile volje, izvinite na smetnji :D

Radiohead

Mislim da je najvaznije da 6sjed bude 100% siguran i dobro uraðen, zamislite (ne daj Bo¾e) da buide neki problem i da nesto zbrljave u toj zurbi...
Al dosta su posla odradili, mene je izneneadilo da su uopce poceli radovi na Praci, al bit ce fantazija

Vitamin ®nj

Oprostite sto pitanje nije vezano za ovu temu ali moram pitati.. Vjerovatno preglupo pitanje ali "problem" ne mogu rijesit, imam PM i nemam opcije 'odgovori' samo imam obrisi, ukloni sve i osvjezi ili kad odem na profil od korisnika nemam da posaljem PM.. Prosto ne vjerujem da ovo pitam, ali mi druge nema..  (blush) Mozda nekima i dignem raspolozenje kad ovo procitaju  :))

vip-jahorina

samo ti budi aktivan i doci ce sve s vremenom ... ne zelimo reklame  puf:)

Dino SKI

Imali ista ljepse od 5 cm novog snijega na pripremljenu stazu i ti sam na stazi......
Skijanje se brzo uci......

Zuti

Quote from: Dino SKI on 24 September, 2012, 08:43:06
Imali ista ljepse od 5 cm novog snijega na pripremljenu stazu i ti sam na stazi......

to nekad u Martu ili krajem Februara? :P
ajmo svi na skijanje....

vip-jahorina

Pocela je demontaza starog 2sjeda Praca.
thx na informaciji Èedi, najstarijem borderu iz Pala  :))

skiDeki

Pozdrav za Cedu, ako vec ide gore nek ponese fotoaparat 8))
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Ima li kakvih novosti??? Jesu li demontirali stari dvosjed?