• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - izmedju dvije sezone

Started by vip-jahorina, 08 May, 2012, 09:50:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

vranex

ma slobodno nek posalju ljude da pomognu onima na Praci i nek se mane corava posla, nema sanse da ovo kompletiraju ni pod razno. pa ne moze ploca se osusiti u manje od mjesec dana na toj temperaturi, a fali bar jos 5 dana da je izliju. dodajte fine radove koje ne mogu praviti dok se ploca ne osusi i eto nas na pocetku sezone.
Samo neka oni fino izliju da ne zjapi rupetina, i nek zaborave na garazu do iduce godine, nije strasno.

djmiros

Za razliku od jucerasnjih 20 -tak cm snega, danas po prognozi samo kisa!

vip-jahorina

po pravilu ploca se susi 21 dan, sa aditivima ne znam, ali ja kao inzinjer ne bi nikad potpisao plocu koja se susila manje od 21 dana.

Radiohead

Na ovom forumu nema sta neces nauciti....

Korisnik

vranex

prvo zavrsi salovanje pa 21 dan pa skidaj pulceve (ako ih sve smijes skinuti, jer ako ide jos jedna ploca odozgo mora ih se dosta i ostaviti) i rasaluj i pocisti, a onda ce valjda jos jedna ploca gore nad kaficem i biljetarnicom, sto znaci opet pulcevi, opet salovanje i pumpa i opet 21 dan a prije toga stubovi i zidanje..pa tek onda fini radovi, fasada, instalacije itd..valjda ide i neki mehanizam sto ce te korpe prebacivati dole.. dodaj jos i kvarove na pumpi, snijeg, led, i ostale moguce zavrzlame..
osim ako u majnexu nemaju masinu za putovanje kroz vrijeme, bice to spremno tek za iducu sezonu.
sto se aditiva tice to je SF, 21 dan je keva :D

vazno je da samo rupa ne ostane, ne kazem ja da ce se ljudi skijati tuda al ne mozes ni ocekivati da ostavis polusagradjen objekat sa djecom  sto se sankaju i trce okolo, nit je sigurno nit daje neku sliku glavnoj polaznoj stanici na skijalistu.

sto se popusta tice, ne vjerujem da ima vajde, brat bratu 350 km nije prestrasno ako praca proradi. u proporciji smo sa evropom sto se tice cijene predsezonske/prosjecno primanje.
samo, moja uplata lijeze istog dana kad vidim korpe na praci kako se okrecu, u nadi da ce to biti do 25tog novembra. bez prace nigdje logike za toliko poskupljenje.

vip-jahorina

@BL
svake godine dolaze isti operatori. Cilj svega je nacugati se i nazderati  (PIVA) (happy)

S druge strane, ja sam dosta po terenu bivse nam drzave, i mogu ti reci da je Jahorina u SRB i HR skoro nikako zastupljena. Rijetko gdje ces vidjeti da se nudi Jahorina, a i ako vidis, onda je to pri samom kraju.

S druge strane, Jahorina je jedan pojam na ovim prostroima, a sa malo reklame mozemo popuniti smjestaje. Samim tim i investitorima smo interesatni. Ima sad tu jedan problem sa tim satro investitorima koje bi ja otjerao u njihovu rupu iz koje su izasli, pa bolje i da ih nema, dok se ne pojave pravi investitori, a naravno domaca garnitura se mora pod hitno promjeniti.

@Vranex
mislim da ces ipak kupiti taj sezonski, jer imam osjecaj da ces ui protivnom platiti duplo vise, sto si vec uradio prosle godine, nema smisla da glumis dobortvora opet

brera