• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - izmedju dvije sezone

Started by vip-jahorina, 08 May, 2012, 09:50:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.





serzinjo

zar korpe sa Ogorjelice ne bi trebalo da su u gara¾i??

loop

pa u gara¾i su, par komada je vani, to sam vidio i u austriji, razlog neznam
allways stand sideways!

brera


brera


Zliko

nas 5 je danas cistilo od Satora do Ogorjelice 2 (staze, oko staza kroz sumu)...6-7 kesa smeca. Malo smo krenuli cistiti od Pala uz cestu, ali je previse smeca (nas dvoje za 15min 2 crne kese smeca napunili)..

evo rute sto smo zadali...


depresivno i obeshrabrujuce je broj mini deponija po Jahorini...naisli smo na 3 (jedna na putu prema Satoru od Poljica, jedna na cesti preko staza izmedju Poljica i Ogorjelice, jedna kod brvnare kod preloma na Ogorjelici 2) nazalost nismo imali snage/ljudstva/opreme da to saniramo..







Nasli smo kod Partizana macka sivog sa bijelim sapama, 5-6 mjeseci star kako kopa po smecu...pokupismo ga jer je vrlo umiljat, ako ima vlasnika (nema ogrlice nije cipovan), rado bi ga vratili, inace smo ga ponjeli u grad da ga udomimo ;-)

nismo vidjeli mlade da kupe. Nasa ekipa je midlajfera (over 30) ;-)

pozdrav svima

mijat

bravo momci, svaka èast  :bravo::( :bravo::( :bravo::( malo je dobrovoljaca a sada je vreme za takve akcije, kada padne sneg biæe kasno


brera



skiDeki

Svaka cast na akciji, kad bi se malo ljudi doveli u red ne bi bilo potrebe za skupljanjem otpada, zaista sramota da se zbog ljudskog nemara stvaraju deponije po jahorini.
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...